След като Nissan обнови най-малкия кросоувър в своята гама Juke,

...
След като Nissan обнови най-малкия кросоувър в своята гама Juke,
Коментари Харесай

Запознайте се с новия Nissan X-Trail

След като Nissan обнови най-малкия кросоувър в своята гама Juke, а малко по-късно ново потомство получи и Qashqai, в този момент японската компания сподели новата версия и на най-големия „ джип “ в своето портфолио – X-Trail. Всъдеходът дебютира в Япония, само че в идващите седмици се чака той да бъде показан и в Европа, без особени промени във визията.
`Запознайте

Новият X-Trail споделя обща платформа с Mitsubishi Outlander и се предлага с 1.5-литров бензинов трицилиндров мотор със системата e-Power. От Nissan споделят, че това е второто потомство, което може да се похвали с повече мощ, отмереност и тишина спрямо предшественика си. Подобно на Qashqai, тук бензиновият мотор също не е обвързван непосредствено към колелата и играе ролята само на генератор. X-Trail се предлага, както със задно задвижване, по този начин и с 4х4.
`Запознайте

Визуално новият модел следва дизайнерския език на Qashqai и Juke с разграничени на две предни светлини и V-образна предна решетка с новата емблема на Nissan. Задницата е с остри и разчупени форми и с нови по-тънки стопове.
`Запознайте

В интериора откриваме позната настройка с два 12.3-инчови екрана, един в междинната част и един пред лидера. X-Trail може да се похвали с най-големия багажник в сегмента, както и с опционален трети ред седалки. Екстрите включват огромен хед-ъп екран, озвучителна система Boseи разнообразни варианти за материалите и цветовете на интериора.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР