След като не само му сложи гигантски рога, но и

...
След като не само му сложи гигантски рога, но и
Коментари Харесай

Разкриха защо Славена Вътова се довлече обратно при мъжа си!

След като освен му постави великански рога, само че и го направи за посмешище пред цялата страна, Славена Вътова се довлече назад при брачна половинка си Юлиян Цолов като мръсно коте. Всички знаем, че преди няколко месеца тя най-безцеремонно заряза освен него, само че и двете им деца, с цел да се реалокира да живее при любовника си и то в прилежащата кооперация.

Аферата й с политолога Слави Василев беше бурна, само че... къса. И той самият я натири едвам дни, откакто се реалокира при него. Така е то - едно е да се въргаляте по хотелите и след това кой от кое място, друго е да ти се дотътри у вас.

Славена освен беше зарязана от Слави Василев, само че и грубо унижена от него и татко му, който едвам не получил удар при мисълта, че синът му, на който разпорежда толкоз очаквания, дели покрив с някаква... шантонерка.

" Точно по този начин я наричаше индивидът и с право. Семейна жена, с две деца, по какъв начин да наречете сходна отврат?! Да върви да се оправя с този и оня като никаквица. Слави е живял и учил в Париж, след това е следвал в Щатите, татко му дето се споделя, за президент го готви някой ден, а той да му сервира това - някаква си бръмчалка Славенка ", разкриват близки до Василев.

Баща му - Васил Василев, който е някогашен водещ и приватизатор на завода " Мраз ", си поговорил съществено със своя правоприемник и единствено дни по-късно Славена била изритана - и от вкъщи му, и от живота му.

Отделен е въпросът какъв брой я търпи и самият й мъж, който бил дефинитивно охладнял към нея.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР