След като не му приемат нито Закона за шума, нито

...
След като не му приемат нито Закона за шума, нито
Коментари Харесай

ЧАЛГАТА ВЪВ WC МИНИСТЪРА ГОВОРИ: Симеонов тръгна с цял катун по нощните заведения за среща с фолк певици! Тагва се от чалготеките и пише...

След като не му одобряват нито Закона за шума, нито предложенията за тютюнопушене в заведенията, тоалетният вицепремиер насочи мерника си към столичните заведения.

Цяла нощ той, дружно с бойна група от РЗИ, зам.-министърът на опазването на здравето Светлана Йорданова и членове на политическия му кабинет, са вилняли из нощните заведения на София, с цел да заплашват кръчмарите.

За това самичък той се похвали във Facebook с просторно изреждане на всяко заведение, в което са ходили, къде срещнали фолкпевицата Кали, къде група подпийнали служители на реда, овреме почнали да честват днешния празник на Министерство на вътрешните работи.

WC министърът огромна похвала си удря по какъв начин без спънки минали инспекциите, само че това, което остро боде очите на елементарния четец и прави жестоко усещане, е, че вицето не е пропуснал да тагне всяко заведение, в което е стъпил министерския му крайник.

Този ход, зад който прозира дословна реклама на въпросните заведения навежда на мисълта за друга полза от среднощните му похождения, с различен звук на особена хартия повече, в сравнение с човек, който си прави работата.

От целия му пост гърми реклама на съответните заведения, които даже хвали по какъв начин мигновено са изпълнявали нарежданията на нощната групичка проверяващи и мигновено изпълнявали нарежданията им.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР