След като научите грозната истина за прясното мляко, едва ли

...
След като научите грозната истина за прясното мляко, едва ли
Коментари Харесай

Истината за прясното мляко, която ще ви ШОКИРА

След като научите грозната истина за прясното мляко, надали по-късно този артикул ще участва в листата ви с потребни храни.

Да, домашното прясно мляко е извънредно потребни и е целесъобразно да го консумираме всеки ден, само че не и това, което всеки може да си закупи от магазина. Там картината е радикално друга и даже бихме споделили – смразяваща.

Истината за прясното мляко, която ще ви шокира

Кой да допусна, че животните, от които се добива прясното мляко, непрестанно са хранени с хормони, способстващи за увеличението на добива.

Да не приказваме за антибиотиците, които непрестанно им се инжектират, с цел да бъдат животните предпазвани от редица болести.

Според експертите, в случай че постоянно консумирате прясно мляко, което сте си закупили от магазина, вие рискувате да си навредите на здравето. Можете да отключите заболявания и да се питате от къде е пристигнало всичко това.

Всички тези антибиотици, които животните одобряват, с цел да се излекуват от инфекции, биват отделяни в млякото, което по-късно крайният консуматор употребява.

Отделно от това пастьоризирането на млякото е развой, който съумява да унищожи близо 50 % от витамин С, което се съдържа в този артикул.
 Вижте какво се случва с тялото ни, в случай че пием мляко всеки ден Вижте какво се случва с тялото ни, в случай че пием мляко всеки ден
Съществуват голям брой проучвания, хипотези и теории за това потребно ли е млякото или не. Докато растяхме, бяхме безусловно принудени да...

Млякото, предлагано по рафтовете в магазините, способства за втвърдяването на артериите.

Повечето от производителите си служат с ергостерол, с който обогатяват млечния артикул. Това вещество обаче покачва равнищата на калций в кръвта на човек. И освен – допустимо е да бъдат увеличени и равнищата на неприятния холестерол.

Сега към този момент и сами си давате сметка, че самият развой не е по никакъв начин безопасен за крайния консуматор, а в противен случай.

Не споделяме, че не би трябвало да консумирате млечния артикул, само че нашият съвет е да си го набавяте от място, за което сте сигурни.

В случай, че нямате тази опция, пробвайте да сведете до най-малко потреблението на прясно мляко, закупено от магазина. То не води до нищо хубаво!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР