След като натрупа медийна слава през последните седмици, потребители на

...
След като натрупа медийна слава през последните седмици, потребители на
Коментари Харесай

Изплува скандално старо ВИДЕО с Емили с тротинетката

След като натрупа медийна популярност през последните седмици, консуматори на обществените мрежи качиха остарял видеоклип за който се твърди, че е с присъединяване на трансджендър момичето Емили, нашумяла с бързото си каране на електрическа тротинетка по автомагистрала " Тракия " и Околовръстния път на София.

На него се вижда по какъв начин Емили влиза в спречкване с група младежи. Стига се дори до пердах, написа " Труд ".

Дали обаче това в действителност е транс героинята към момента не е изцяло несъмнено. Заглавието на клипа е: " Е го тротинетчо преди да иде в София ", а най-малко в случай че съдим по гласа на личността, изпадаща в нервна рецесия пред камера, може да се заключи, че е въпросната нарушителка на Закона за придвижване по пътищата.

Къде и по кое време се развива действието не е ясно. От фрагментите обаче се вижда, че участниците в разногласието си разменят неприлични думи и жестове, а Емили даже показва към половите си органи в изблик на яд.

Малко по-късно стартира малко гонене, в края на което неизвестно за какво тя хвърля кошче за отпадък на улицата и стартира да рита стената и околните хладилници за сладолед.

След това демонстративно ляга на земята и стартира да пищи. Така и не излиза наяве какви са аргументите, довели до случилото се. Коментиращи клипа пишат, че сигурно това са признаци на психическо разстройство и то съществено такова.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР