След като направи скандал в студиото на предаването Референдум на

...
След като направи скандал в студиото на предаването Референдум на
Коментари Харесай

След скандала в Референдум Волен Сидеров се обяви за жертва на цензура

След като направи скандал в студиото на предаването " Референдум " на Българска национална телевизия във вторник вечерта, поради който бе заставен да го напусне, водачът на " Атака " Волен Сидеров разгласи през днешния ден, че е бил цензуриран от националната телевизия. В отговори на въпроси на публицисти в коридорите на Народното събрание той отхвърли да е правил грозни подиуми по време на предаването, а единствено бил споделил няколко истини.

Заради абсурда Българска национална телевизия желае Централната изборна комисия (ЦИК) и Съветът за електронни медии (СЕМ) да изключат партия " Атака " от подписаното сред тях съглашение и тя да няма безвъзмездни и платени участия в публичната телевизия.

" Те нарушават съглашението. Явно Кошлуков (бел. авт. - Емил Кошлуков, генералният шеф на БНТ) желае да се хареса на соросоидната част. Това не е му е бащиния ", разгласи Сидеров. Той още веднъж повтори тезата си, че е неприемливо държавната телевизия, която се устоя с парите на данъкоплатците, да го цензурира, когато си споделя мнението. От думите му се разбра, че ще се съветва с адвокати и най-вероятно ще съди Българска национална телевизия, в случай че съглашението бъде нарушено.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР