След като на 9 май Иво Аръков стана татко на

...
След като на 9 май Иво Аръков стана татко на
Коментари Харесай

Иво Аръков стана мъжки татко

След като на 9 май Иво Аръков стана баща на момченце, е на върха на щастието.

 

Вероятно си спомняте, че още преди месец приятелката му Габриела провежда празненство с приятелки по случай идното раждане и от синята декорация стана ясно, че наследникът е от мъжки пол.

 

Макар щастливата майка да е едвам на 21 години, разликата във възрастта не тормози по никакъв метод двойката. Близките й не крият, че даже не са предполагали, че ще се реши да забременее толкова млада. Родителите й се надявали, че първо ще приключи образованието си и по-късно ще се задоми, само че явно ориста е имала други проекти.

 

Иво Аръков не желал да участва на раждането, защото бил наясно, че гледката няма да е по никакъв начин приятна. За сметка на това не му е проблем да сменя памперси и да дундурка бебока.

Предвид, че към този момент има един брак зад тила си, не възнамерява да минава още веднъж под венчило. Дори откакто Габриела го направи татко, той към момента я назовава „ гаджето ми “.

 

Актьорът в никакъв случай не е крил, че в предишното му се е случвало да изпада в меланхолия. След присъединяване му във „ ВИП Брадър “ положението му на тревога се задълбочило дотам, че решил да зареже всичко и да замине в чужбина. Смятал, че е стигнал дъното и би трябвало да напусне България. Събрал една раница с облекла и го направил. След цяла година прекарана в пътешествие, най-сетне съумял да си стъпи на краката и да възвърне душевния си мир. Освен това привършил парите и се наложило да се върне на работа.

 

За благополучие този му интервал е към този момент история и към днешна дата е благополучен както в персонален, по този начин и в професионален проект. И по какъв начин другояче, поради, че Габриела го поддържа във всичките му инициативи. Сега има намерение да си вземе къса отмора от работните задължения, с цел да може да бъде по-близо до обичаната и сина си в сложните първи дни след раждането.

Инфо: Уикенд

Тагове: Иво Аръков актьор баща депресия Габриела син
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР