След като миналия уикенд ви къде можете да откриете онези

...
След като миналия уикенд ви къде можете да откриете онези
Коментари Харесай

Съботен шопинг: 19 страхотни блейзъра за по-елегантна пролет

След като предишния уикенд ви къде можете да откриете тези необятни панталони, които не престават да бъдат супер модерно, е ред да прибавим и някой различен блейзър в дрешника си, тъй като скоро ще можете да ги носите като съществена връхна дреха. Може да е в същия цвят като панталона, който към този момент имате, с цел да си извършите костюм, или пък може би търсите нещо по-класическо, което да съчетавате с дънки и мокасини.

 Ответният удар на съветските хакери 31 март 2022 | Руски хакери неотдавна са се пробвали да обхванат в мрежите на НАТО и военните системи на някои източноевропейски...
Е, в днешната ни селекция ще откриете от всичко по малко. И модели в настоящите ярки тонове като оранжево, зелено и, и в по-пастелни нюанси, както и в неутралните – бяло, бежово, сиво и черно. Разнообразието е огромно и при кройките. Ние сигурно обожаваме блейзърите в oversize силуети, които през лятото ще носим с къси панталонки от деним и високи токчета. Но пък вталените модели по-лесно се вписват в офис дрескода.

Този сезон няма по какъв начин да останем безразлични и към скъсените версии на блейзърите с дължина към талията, които могат да се съчетават както с, по този начин и с панталон и няма значение дали те са с висока или ниска талия. Сред селекцията ни ще откриете и модели от лен, с които пък ще се подготвите за по-топлите летни дни, когато ще можете да се възползвате от тяхната грациозност, без да вършиме компромис с комфорта.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР