След като миналия понеделник в шоуто Като две капки вода

...
След като миналия понеделник в шоуто Като две капки вода
Коментари Харесай

Фънки остава в журито на Капките, конфликтът с Азис - също

След като предишния понеделник в шоуто " Като две капки вода " се размениха остри реплики сред Димитър Ковачев - Фънки и Азис, в медийното пространство се прокраднаха изказвания, че това може да докара до отстраняването на Фънки като член на журито в предаването, написа dir.bg.

Снощи обаче всички тези клюки бяха опровергани, откакто Ковачев още веднъж бе заел своето дежурно място зад бялата маса.

В " Като две капки вода " ловко отиграха тематиката със абсурда сред Фънки и Азис, трансформирайки го в смешка. Геро и Зуека оповестиха, че са " натъпкали " Фънки с хапчета, тъй че да бъде много по-смирен и спокоен.

Тема за разногласието сред Ковачев и Азис в предишното предаване в действителност стана осъществяването на Рафи Бохосян, който тогава трябваше да се превъплъти в Азис и да извърши неговата ария " Сен Тропе ". След осъществяването на Рафи като Азис, Фънки демонстративно напусна мястото си и съобщи, че " това е извънредно ". По-късно пък Азис разгласи реакцията му за расистка и неуважителна към неговото творчество. Точно тези думи накараха доста хора да видят назряващ скандал в шоуто.

Такъв не се разгоря, само че продължава да тлее. И проблемите в връзките сред двамата не са просто режисирана сцена от риалити формата, както пък други поясниха през последната седмица.

След осъществяването на Азис като част от дуета на Алекс и Влади " Нямаш право ", по време на коментара на Фънки, Азис демонстративно се отдръпна и не изчака да чуе това, което Фънки имаше да каже. Той обаче се върна на сцената за коментара на Хилда, като по този метод сподели ясно, че е ядосан на Ковачев.

Продуцентът на шоуто Магърдич Халваджиян не е направил публично изказване, обвързвано с размяната на реплики сред Фънки и Азис или оставането на Димитър Ковачев като член на журито в риалити формата.

Самият Фънки много се постара да не навлезе в спор с никого от участниците довечера, само че не съумя. Той още веднъж подлага на критика остро Къци, въпреки че всичко това бе признато с усмивка.

На сцената на " Като две капки вода " довечера пък бе маркиран рекорден брой дуетни осъществявания.

Милица влезе в облика на 100 Кила и пя дуетното им парче с Лора Караджова " Цяла нощ ". Софи Маринова, въпреки и в изолираност, се превъплъти в Галя от " Каризма " и пя с Миро шлагера на дуета на турски език " Yurudum ". Къци Вапцаров като Любо Киров влезе в дует със Сантра. Фики направи не дует, а трио с братя Аргирови и тяхната ария " Пролетна отмалялост ".

Заедно с Любо Киров и Орлин Павлов, Поли Генова влезе в облика на своя сътрудник и доста добър другар Графа. Тримата извършиха парчето " Заедно ".

Един от най-емоционалните дуети в шоуто довечера бе на Васил Найденов и Михаела, която влезе в облика на Мария Илиева, с песента " Болката отляво ".

Гвоздеят на програмата бе осъществяването на Рафи Бохосян в облика на Слави Трифонов и Годжи с песента " Жива рана ". Георги Милчев-Годжи бе на сцената на предаването, само че и той не направи никакъв коментар на изборните резултати досега, съгласно които партията на Слави Трифонов събира огромна част от вота на българите на изборите, които се организираха в неделя.

Снощното шоу, за първи път от няколко седмици, се организираше в зала с аудитория и това несъмнено се отрази добре на всички участници в предаването.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР