След като миналата седмица ви показахме кои ще са най-модерните

...
След като миналата седмица ви показахме кои ще са най-модерните
Коментари Харесай

17 шопинг находки с актуалните боти, които ще носим през есента

След като предходната седмица ви показахме кои ще са най-модерните връхни облекла за есента, идва ред и на ботите, тъй като напълно скоро ще би трябвало да се разделим с летните сандали. Въпреки че мокасините и балерините са съвършени за преходния интервал сред два сезона, има моменти, в които ни се желае към този момент да извадим и ботите от дрешника си. Просто тъй като наподобяват доста елегантно в композиция с мини или миди рокля или с костюм с пола, който също се завърна като наклонност този сезон. Затова през днешния ден се фокусираме върху обувките, които покриват глезена и моделите, в които си заслужава да влагаме.

Каубойските ботуши се завръщат удивително тази есен/зима 2023-2024 и то точно разновидностите, при които височината им е малко над глезена. От велур или кожа, елементарни или двуцветни, с бродерии или не, с квадратни или остри връхчета, каубойски ботуши придават неповторим жанр, без значение дали ги носим с рокля, или с дънки.

Въпреки че равните боти постоянно са чудесни съдружници през есента и зимата, през този сезон тези с високи токчета и остри върхове се завръщат. Търсим обаче комфортна височина, някъде сред 5 и 7 см, с цел да можем да ги носим и денем, и вечерта. Те вървят отлично с нашите извънредно необятни дънки, само че и със тънък също, и наподобяват също толкоз добре с трапецовидна мини пола.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Anouk Yve (@anoukyve)

И въпреки всичко грубите байкърски ботуши също ще бъдат доста настоящи – било то в жанр Dr Marten за по-пънк визия или пък челси модел за спретната и колежанска. Те са съвършени за всекидневието ни, когато търсим повече комфорт, само че пък в това време също контрастират добре в стайлинга, когато се съчетават с ефирни рокли или костюми.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от FASHION | BEAUTY | INSPO (@lookwis)

 
Деним в кафяво и по какъв начин да го носим тази есен

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР