След като миналата седмица Ивана и Ивайло получиха втори шанс

...
След като миналата седмица Ивана и Ивайло получиха втори шанс
Коментари Харесай

Седмичен фалит след сълзи от щастие и шокиращо гурме меню в Един за друг

След като предходната седмица Ивана и Ивайло получиха втори късмет и останаха във Вилата на любовта като " духове " със задачата да намерят път назад към сърцата на останалите участници от " Един за различен ", двамата към този момент вършат първи стъпки. Въпреки че не вземат участие в игрите, те въпреки всичко намират собствен метод да демонстрират любовта си един към различен. А Ивайло не пропусна опцията да трогне Ивана още при първото седмично предизвикателство.
 Един за различен - нарушени правила, разрушени сърца и духове във Вилата на любовта
Нарушени правила, разрушени сърца и духове във Вилата на любовта на Един за различен

И коя двойка получи втори късмет

То беше за мъжете и изискваше от тях бдителност, умелост и ловко боравене с думите. За първата част от играта те трябваше да подберат облекло и аксесоари, които оптимално да се приближават до това, което половинките им биха избрали за себе си. Във втората част пък кавалерите трябваше да се обяснят в обич на дамите на сърцето си посредством сантиментално писмо, което да прочетат пред всички.

Въпреки че двойката " духове " нямаха право да вземат участие, Ивайло също реши да зарадва обичаната си Ивана с сантиментално признание. Писмата на мъжете просълзиха всички дами във Вилата на любовта в може би най-трогващата игра до момента.

След края ѝ се оказа, че най-добре са се справили Петър и Галена, София и Тихомир, Михаела и Венцислав, и Елизабет и Йордан. На дъното на класирането останаха Маргарита и Кристиян.

Във втората седмична игра бе ред на дамите. Без да имат правото да употребяват ръцете или зрението си и разчитайки единствено на вкусовите си рецептори, те трябваше да дегустират разнообразни храни и да ги обяснят на половинките си по този начин, че те да ги познаят, с цел да натрупат точки за победа. В менюто обаче надалеч не бяха включени единствено вкусни изкушения. Освен сладки целувки, халва и крем карамел, в него участваха и свински крачета, и пържени щурци.

Най-добре с предизвикването се оправиха Светослав и Сияна, Дилян и Петя, Маргарита и Кристиян, както и Михаела и Венцислав, които приключиха преди всичко в седмичната ранглиста. Втората позиция съумяха да си извоюват Маргарита и Кристиян, които заложиха цялата си останала сума след миналата загуба. Другата двойка, която заложи всичко - Румен и Йоана, обаче доближи седмичен банкрут, откакто не се оправи с самостоятелните провокации. Така те останаха на дъното на седмичното класиране с нула лв. в сметката и бяха застрашени от номинации.

Третата игра, по традиция, бе групова. В нея мъжете и дамите, прикрепени с ластични въжета, трябваше да доближат и изберат петте най-големи минуса на своите половинки, всред трийсет вероятни избора. Двойките трябваше да покажат съгласуваност, устойчивост и работа в екип, като най-хубави се оказаха Петя и Дилян, за които това бе и първи триумф в отборните тествания.

Най-бавно със задачата се оправиха Йордан и Елизабет, които автоматизирано се оказаха едните номинирани. Другата двойка, която бе застрашена от изпъждане, бяха " банкрутиралите " Йоана и Румен. Гласуването до последно бе оспорвано, само че решаващият глас в последна сметка бе точно в тяхна изгода. Накрая ги прегърнаха Светослав и Сияна, което означаваше, че след втора елиминация, Йордан и Елизабет отпадат от конкуренцията.

Тъкмо преди да би трябвало да се сбогуват с всички останали, последва нова изненада. Вместо да се приберат у дома, Йордан и Елизабет получиха шанса да останат във Вилата на любовта като втората двойка " духове ", сходно на Ивана и Ивайло.

Ще сближи ли двете двойки общата им орис и какви ще са тестванията оттук насетне за останалите, следва да разберем.
 “Един за различен ” с изненадващи обрати и нови страховити игри за двойките във Вилата на любовта
Лепкава слуз, мишки и змии за дамите, и злобни тъщи и данъчни за мъжете в “Един за различен ”

Изненадващи обрати и нови страховити игри в риалитито

" Един за различен " е в петък, събота и неделя от 20 ч. по NOVA
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР