След като латино хитовете оглавиха световните чартове, а жанрът отдавна

...
След като латино хитовете оглавиха световните чартове, а жанрът отдавна
Коментари Харесай

Цигов Чарк се превръща в Хавана

След като латино шлагерите оглавиха международните чартове, а жанрът от дълго време диктува трендовете в модата и храната, пристигна време и България да се допре до южняшката магия. Изкушените от горещите ритми се събират на първия по рода си Latino Picnic у нас. Събитието ще се организира на 20 юли на Цигов чарк. Фестът сплотява красивата природа, прясно приготвената храна, свежите питиета и едни от най-хубавите латино музиканти и танцьори в страната.

Програмата стартира в 15 часа с осъществяване на кубинската певица Долорес Естрада, която има стотици представления зад тила си като част от световноизвестния шоу балет ``Internacional Varadero ". След нея на сцената ще се качи международната шампионка по салса свободен жанр и брачна половинка на артиста Сашо Кадиев - Таня Тончева. Пловдивчанката ще покаже атрактивни стъпки и придвижвания по салса, подобаващи както за начинаещи, по този начин и за напреднали танцьори.

Друг участник в латино пикника ще е Димитър Лазаров - De Fuego, който е интернационален първенец по салса и създател на една от най-големите танцови школи у нас. Освен танцьор той е артист и основател на музикалната тайфа “De Fuego Orchestra ”, с която на събитието ще изпълнят известни латино шлагери и свои авторски песни.

Организаторите припомнят всички присъстващи да си носят постеля, шапка или чадър, както и комфортни обувки за доста танци.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР