След като Константин Трендафилов заяви, че вече е необвързан, неговата

...
След като Константин Трендафилов заяви, че вече е необвързан, неговата
Коментари Харесай

Дара проговори за раздялата с Папи Ханс

След като Константин Трендафилов съобщи, че към този момент е самостоятелен, неговата някогашна към този момент другарка – Дара, удостовери новината.

Певицата съобщи публично, че двамата в действителност са разграничени и не е станало комплициране по време на шоуто, както се надяваха доста от почитателите им.

Любимката на младежите и поетът са запазили положителния звук в връзките си. Това показа самата Дара с почитателите си в обществените мрежи под общ кадър на двамата.

“Сега ще обясня в резюме по какъв начин седят нещата сред мен и Папи Ханс, с цел да не си измисляте свои сюжети на историята ни. Връзката ни завърши преди месец, запазихме това за нас си (не е нужно всеки да знае всичко, не смятах и за съответно да давам информация, откакто доста хора мислеха връзката ни за ПР стратегия).

Може да сте ни видели някъде дружно предходната седмица, може да ни видите дружно и след излизането му от къщата. Имаме едни прелестни другарски взаимоотношетия и това няма да се промени. Няма драма – единствено обич. Обичам те, притискам ти палци, триумф! “, изповяда се в Instagram изпълнителката.

Източник: missbloom.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР