След като Кирил Добрев не беше допуснат до заседанието на

...
След като Кирил Добрев не беше допуснат до заседанието на
Коментари Харесай

Кирил Добрев: “Държавникът” Нинова нарушава закона и отказва да изпълни съдебно решение

След като Кирил Добрев не беше позволен до съвещанието на Националния съвет на Българска социалистическа партия на 8 октомври дружно с Калоян Паргов, той още веднъж е сезирал способените органи. Според него контролната комисия на партията е направила „ следващи нарушавания на законите в страната и Устава на Българска социалистическа партия “.

В обява във Facebook-профила си Добрев напомня, че преди месеци Върховният касационен съд е приел, че изключването му от Българска социалистическа партия и наказването на Паргов са в „ несъгласие с експлицитни разпореждания на Устава на Българска социалистическа партия и със самия устав на работа на Националния съвет. Решението е дефинитивно и не предстои на обжалване.

„ Въпреки това, “държавникът ” Нинова нарушава закона и отхвърля да извърши правосъдно решение. За да трансферира отговорността, ”юристът ” Нинова написа искане за обяснение до Общопартийната контролна комисия ", написа той. То е с дата 7 октомври – ден преди съвещанието на Националния съвет, като Добрев е качил фотография от документа.

„ Мисля, че правосъдните решения се извършват, а тълкувания може да дава единствено съдът, а не партийната комисия, в случай че желанията на Нинова и решенията на пратийните органи не са почнали да важат с по-голяма мощ, в сравнение с Конституцията и законите на страната ", прибавя Добрев.

" Казусът не е забавен поради Кирил Добрев, с или без “документ ” аз съм си социалист. Има една единствена причина, която заслужава внимание и тя е дали когато имаш искания да си общественик, имаш качествата да спазваш българските закони в моментите, в които не те кефят “, написа той.
https://www.facebook.com/photo?fbid=6507488049277759&set=pcb.6507488329277731
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР