След като изпратихме 2022-а като годината на разделите, посрещаме новата

...
След като изпратихме 2022-а като годината на разделите, посрещаме новата
Коментари Харесай

След годината на разделите: Вижте VIP сватбите на 2023-а, ак...

След като изпратихме 2022-а като годината на разделите, посрещаме новата 2023-а с упования да се трансформира в годината на светските сватби.

През миналите 12 месеца едни от най-популярните двойки у нас споделиха публично " край " на връзките си и поеха в друга посока с нови сътрудници. С обети този път любовта да е вечно те прекрачват прага на годината с проекти за годеж и бяла арка. В общественото пространство изгряха и доста нови всемирски двойки и в случай че следим самопризнания за обич и честност, то неизбежно желанията са съществени.

Водещият на Би Ти Ви Александър Кадиев попада в класацията за идните звездни сватби в последния миг. Навръх Бъдни вечер той подари годежен пръстен на приятелката си Ивелина Чоева, с което потвърди, че този път желанията му са съществени. Кадиев нямаше брак с майката на щерка си и постоянно е казвал, че е по-скоро срещу формалните обети, по тази причина и до неотдавна не изглеждаше съществено да мине публично под венчило. Макар годежният пръстен да е реалност, Кадиев побърза да посочи, че няма дата за женитба, с което се застрахова, че е допустимо да не е в околните 12 месеца, написа " България Днес ".

Най-чаканата женитба. След трагичната разлъка на плеймейтката Златка Райкова и футболиста Благой Георгиев двамата толкоз бързо откриха нови сътрудници в живота си, че даже почитателите им се объркаха от този любовен многоъгълник. Благо се ожени стремително за красивата Полина, която срещна във фитнес залата, а Златка завъртя любовен разказ с някогашния тенисист Карен Хачатрян. В началото връзката на русокоската изглеждаше по-скоро като възмездие, само че тя бързо потвърди, че вижда бъдеще в нея. Златка получи годежен пръстен, а малко по-късно сподели бременно коремче. " Искам женитба и към този момент я планираме. Ще е огромна и ще се случи, откакто се роди детето ", признава проектите си за 2023 година Райкова.

Любовна история като от разказ. Всички знаят множеството премеждия, през които минаха секссимволът Николета Лозанова и вратарят Ники Михайлов, с цел да са дружно. Откакто преди години дадоха нов късмет на връзката си, двамата са неразделни. Живеят като същинско семейство с дъщерята на Николета от Валери Божинов. И въпреки всичко почитателите им се надяват за формален брак и общ правоприемник.

След трагичната си любовна история, която двамата разкриха пред Мон Дьо, инфлуенсърката Антоанет Пепе и наследникът на починалия Иво Карамански публично са двойка. Въпреки разликата от 8 години в интерес на Антоанет и трите й деца от двама мъже, двамата се кълнат, че са влюбени и щастливи. Искат още деца и огромно семейство. Затова е доста евентуално Иво Карамански, който носи и семейството на втория си татко Александър Сано, да потвърди желанията си с пръстен.

След няколко обществени връзки и трагични раздели някогашната плеймейтка Златка Димитрова още веднъж е обвързана. Този път тя пази в загадка новия си мъж. Появиха се клюки, че поради него тя се е върнала още веднъж в София след няколко години в родния Бургас, получила е подарък нов апартамент и заричане за щастливо бъдеще. Дали този път Златка в действителност е намерила нейния човек и до каква степен ще се развие връзката им, следва да разберем.

Скандални, провокативни, влюбени. Най-актуалният сега фолкпевец Меди и силиконката Моника Валериева несъмнено изненадаха с връзката си. Валериева дълги години бе в центъра на всевъзможни сексскандали. Преди години се трансформира в причина за развода на Валери Божинов и Николета, по-късно скапе годеж с загадъчен арабин, води каузи с Люси Иларионов поради засегнатост от негова страна, че е момиче на повикване. В последна сметка се кротна при мургавия артист и двамата живеят дружно.

След години безмълвие за персоналния си живот и нестихваща любовна драма с първия й брачен партньор Коко Динев Анелия най-сетне има публична нова връзка. С предприемача Любомир Захаринов са дружно повече от година, а чалга дивата е влюбена до уши. " Наистина считам, че открих своя човек ", откровена е Анелия, а съгласно околните й иден годеж е единствено въпрос на време.

Любовната връзка, за която от дълго време писахме, върви без спънки. Тв водещият Николаос Цитиридис и актрисата Боряна Братоева се демонстрираха за първи път публично в навечерието на Нова година и описаха занимателни истории от персоналния си живот. Двамата се срещат около участия на актрисата в неговото шоу. Паметливи фенове помнят, че при първото посещение на Боряна в студиото на Николаос преди повече от две години той я засипа с похвали. По-късно професионалните им връзки минават в персонални. " Имам си гадже, по тази причина не си диря друго. Намерих точния човек! ", показа преди време Цитиридис, с което за първи път разкри сериозните си планове.

Последната алена роза на ергена Виктор Стоянов отиде не при някоя от участничките в предаването на Би Ти Ви, а при формалната му другарка Мария. Месеци наред до момента в който по малкия екран вървяха записите на риалити шоуто, а Виктор и Александра водиха война за сърцето му на екран, фитнес инструкторът пазеше надълбоко тайната - има си гадже. Двамата се срещат след фотосите на " Ергенът ". Мария Тарашманова е прочут инфлуенсър и двамат наподобяват повече от щастливи дружно, а диамантеният пръстен ще е скоро на ръката на хубавицата, имат вяра техни другари.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР