Биляна Йотовска е име, което може да вдъхнови много жени

...
Биляна Йотовска е име, което може да вдъхнови много жени
Коментари Харесай

Как изглежда порасналата дъщеря на Биляна Йотовска

Биляна Йотовска е име, което може да въодушеви доста дами - тя наподобява съвършено, съумяла е в професионален проект е и има ужасно семейство.
 Биляна Йотовска и почивката ѝ на Сейшелските острови
Новата екзотична дестинация на Биляна Йотовска

Поредна секси почивка

В началото на февруари, тя се похвали, че фамилията им се е нараснало с още един член. Щастливата вест тя заяви в профила си в Instagram, публикувайки фрагменти, на които се вижда, че фамилията им към този момент се радва на нов домакински любим.

Кученцето е порода той пудел и е едно от най-предпочитаните от много хора в последно време, поради дребните си размери и благия си темперамент. Биляна показа още, че е женско и се споделя Тики.

А в този момент в домът на фитнес инфлуенсърката има и нов мотив за наслада. Дъщерята на Биляна Йотовска и Димитър Димитров - Никол навърши 14 години преди броени дни. Биляна качи клипче в обществените мрежи, на което се вижда по какъв начин Никол духа свещичките на тортата си в компанията на своите родители и новият член на фамилията им - Тики. 

" Чести рожден ден, Никол. Бъди здрава, мечтай, дерзай, живей, ние постоянно ще бъдем до теб ", написа фитнес инфлуенсърката под видеото, на което се вижда, че дребната Никол към този момент е една красива девойка.

От профила на Никол в обществените мрежи излиза наяве, че с изключение на хубостта на майка си, Никол е наследила и физиката, и желанието ѝ да се поддържа във форма. Множеството фотоси (някои в компанията на Биляна) от фитнеса са доказателство, че тийнейджърката обича както силови тренировки, по този начин и да играе тенис на корт с родителите си. Едно няма подозрение - на Никол ѝ харесва да се движи и несъмнено към този момент наподобява удивително.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР