След като изненадващо разкри, че , Робърт Де Ниро сподели

...
След като изненадващо разкри, че , Робърт Де Ниро сподели
Коментари Харесай

Коя е мистериозната жена до Робърт Де Ниро и как се чувства той като баща

След като изненадващо разкри, че, Робърт Де Ниро показа по какъв начин приема насладата и отговорността на бащинството.

Разговаряйки с на премиерата на новия си филм „ About My Father “ във вторник , 79-годишният артист описа по какъв начин приема ролята си на татко и показа какво значи да си в действителност добър родител.

„ Понякога мисля, че хората не осъзнават в действителност какво е да си добър татко. Знаеш, че носиш отговорност, само че това е тайнственост, това е голямо неспокойствие, само че е и нещо ужасно и просто даваш всичко от себе си “, изясни той.



Припомняме, че Де Ниро разкри, че неотдавна му се е родило бебе по време на изявление, в което поправи журналиста, който го попита за шестте му деца, като посочи: „ Всъщност са седем “.

Понеже в диалога артистът не даде повече детайлности за най-новия член на фамилията или половинката си, медиите и мрежата избухнаха в спекулации към мистериозния нов правоприемник на Де Ниро и неговата майка.

Колежката на артиста от „ About My Father “, Ким Катрал , издаде, че е посрещнал седмото си дете с приятелката си, за която се приказва, че е Тифани Чен.

 робърт де ниро Getty

„ Бог да благослови него и половинката му. Тифани е толкоз красива жена “, сподели Катрал пред Extra.

„ Тя пристигна на снимачната площадка един път със фамилията си, гледа фотосите и беше прелестна и сладка. Радвам се и за двамата . “, изясни още актрисата от „ Сексът и градът “.

Друг сътрудник на артиста, Себастиан Манискалко, също изрази наслада от скорошното попълнение в фамилията на Де Ниро.

„ Днес разбрах, че има бебе. Не знаех, че чака дете... Бог да го благослови “, разяснява Манискалко пред Extra. „ Той е доста благ човек, обича да прекарва време със фамилията си и аз се веселя за него. “

От към две години се спекулира, че дамата в живота на Де Ниро е инструктор по тай чи на име Тифани Чен.
                             

45-годишната Тифани Чен е професионален занаятчия на бойни изкуства и инструктор по тай чи, а също така се е занимавала с фигурно пързаляне, танци и гимнастика.

Смята се, че Де Ниро и Чен са се срещнали, до момента в който са работили по кино лентата на именития артист от 2015 година „ Стажантът “. В комедията Чен играе инструктор по бойни изкуства , а в основните функции са още Ан Хатауей и Рене Русо.

Снимка от август 2021 година, на която Робърт и Тифани се държат за ръце по време на отмора в южната част на Франция, провокира клюки за връзката им. Те бяха видени да се разхождат компактно един до различен, до момента в който се качваха на първокласна яхта с група другари.

Двойката е била забелязвана обществено няколко пъти от този момент. Въпреки това, до в този момент и двамата не са удостоверили връзката си.

На фона на скорошните вести, че артистът е посрещнал седмото си дете, източник на разкри, че той и Тифани Чен живеят дружно в Лос Анджелис, където Де Ниро „ поддържа своя претрупан работен график “.

 робърт де ниро Getty

Наското Де Ниро завърши фотосите на кино лентата „ Wise Guys “ . Вътрешният човек на PEOPLE добави, че „ Тифани изглеждаше подкрепяща “ и „ посети снимачната площадка “ на плана, добавяйки: „ Той очевидно беше доста разчувствуван, че тя е в близост “.

„ Wise Guys “ е филм за мафията, в който Де Ниро играе две функции, и потегля по кината през 2024 година
 Известните мъже, които станаха татковци след 60  Известните мъже, които станаха татковци след 60  Известните мъже, които станаха татковци след 60  Известните мъже, които станаха татковци след 60
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР