След като изгледах клипчето с министъра на културата Наско и

...
След като изгледах клипчето с министъра на културата Наско и
Коментари Харесай

Костадин Ангелов, ГЕРБ за министъра на културата: Това е опиоидна интоксикация, дано не яде бой от Кирил Петков

След като изгледах клипчето с министъра на културата Наско и се загледах в очите му, незабавно си спомних случая с едно младо и надрусано момче, което одобрих в Шокова зала, написа проф.Ангелов

Бившият здравен министър и шеф на УМБАЛ " Александровска " проф.Костадин Ангелов коментира включването в обществената мрежа на Атанас Атанасов, министър на културата. 

Ето какво написа проф.Ангелов за министъра на културата:

В студентските години, когато се събирахме имахме един другар, който отговаряше за веселието на нашия дребен колектив. Кръстихме го отговорник " банкети и карнавали ". Малко по-късно на смешка се обръщахме към него с " Г-н министър на културата... " Неговото име е Явор. Явор е доста занимателен човек.

Завърших медицина и почнах работа в Шокова зала. Доведоха ми едно младо момче в безсъзнание. Притесних се доста. Почнах да се суетя и чудя какво да направя. Д-р Манов (възрастен и умел сътрудник, неврохирург. Мир на праха му!) пристигна при мен и незабавно погледна зениците и сподели: " Това е опиоидна интоксикация ", т.е. младото момче се беше надрусало с опиати.

Никога няма да не помни тези зеници, така наречен точковидни зеници. След като изгледах клипчето с министъра на културата Наско и се загледах в очите му, незабавно си спомних случая с младото и надрусано с опиати момче. Професионално деформиране! Жалко за културата, тъпо и за министъра на културата. Дано не яде пердах от Кирил.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР