След като имаше решение да подаде оставка като председател в

...
След като имаше решение да подаде оставка като председател в
Коментари Харесай

Цветанов: Никога не сме разглеждали съвместно управление с БСП

След като имаше решение да подаде оставка като ръководител в Народното събрание, това, което беше поето като ангажимент от премиера е да предложи Димитър Главчев Димитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик.... към профила за член на изпълнителната комисия. Смятам, че това ще бъде политическа реабилитация.

Това сподели пред камерата на Българска национална телевизия зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила. "Стратегията на Българска социалистическа партия е да манипулират и да внушават. Нашата цел е да решаваме проблемите на хората и по-бързо да излизаме от свадите, които те заформят. Те считат, че по този начин ще покачат техния рейтинг ", добави той.

"В момента се разискват текстовете на декларацията. Никога и по никакъв мотив, не сме разглеждали взаимно ръководство с Българска социалистическа партия. Факт е, че парламентарните избори завършиха през март и нашата група е с 95 народни представители, а сътрудниците имат 80. Сами разбирате, че в случай че сме имали такива мисли, сме щели да ги осъществяваме. Никога не сме разсъждавали за вероятни обединения сред ГЕРБ-БСП или ГЕРБ-ДПС ", безапелационен беше Цветанов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР