След като голяма част от героите в него станаха известни

...
След като голяма част от героите в него станаха известни
Коментари Харесай

И Натали Трифонова ще кърши снага в “Денсинг старс”

След като огромна част от героите в него станаха известни на огромната аудитория, към този момент и Натали Трифонова може да се похвали със несъмнено присъединяване в танцовата конкуренция. Дългокраката синоптичка ще радва почитателите си и от ефира на “Денсинг старс ”, като любопитковците евентуално ще броят сантиметрите по краката ѝ. През пролетта започва новият сезон, а за богатството на Негово Величество Зрителя продуцентите са се погрижили с ударен асортимент на участници.

Имената на Папи Ханс, Мария Бакалова, Ариа и Мария дадоха подтик на подбора на звездни танцьори. Смята се, че към този момент Натали Трифонова ще бъде любимка измежду определените, а до каква степен и останалите забъркани ще ѝ бъдат конкуренция, занапред ще се разбере. Дара, Луна, Гери-Никол, ергенът Виктор, Ивет Горанова са измежду евентуалните герои в шоуто, тъй че синоптичката ще си има звездна конкуренция.

Не единствено “танцьорите ” обаче бяха на мерника на любопитните. До момента се разяснява, че Зейнеб Маджурова ще бъде водеща на предаването. По традиция водещите са двама, тъй че за евентуална нейна партньорка е гласена Александра Богданска. Дали продуцентите ще предпочетат джентълмен пред моделката, досега не се знае, по тази причина към този момент ще чакаме дамски тандем.

Автор: lifeonline.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР