След като години наред категорично отказваше да участва в предизборни

...
След като години наред категорично отказваше да участва в предизборни
Коментари Харесай

Бойко Борисов най-сетне се съгласи на дебат с политическите си опоненти

След като години наред изрично отхвърляше да взе участие в предизборни диспути, а по време на предизборната акция през март отхвърляше да отговря и на журналистически въпроси, сега водачът на ГЕРБ Бойко Борисов смени внезапно тона и самичък предложи образуване на открит спор с политическите си съперници, с цел да кажат " какво по-различно имат ", заяви Нова тв.

На среща в Добрич той прикани съперниците си да посочат какво не харесват в концепциите на ГЕРБ, като напомни, че игрища и учебни заведения са издигнати точно по планове на партията. Борисов сподели, че е подготвен да се срещне и със Слави Трифонов, с цел да сравнят концепциите си за ръководство. 

Той съобщи, че съперниците на ГЕРБ желаят да пораснат, само че не с положителни хрумвания, а със завист, реваншизъм и компромати. ``И това ще им изяде главата, тъй като българинът не обича злите хора``, сподели той.

Бившият премиер разкритикува служебния кабинет, че е заменил грантовете за бизнеса, потърпевши в пандемията, и вместо това са въведени заеми, както и че е провален имунизационният проект, съобщи dir.bg. Той даде образец с Гърция, която разполага с 60 милиарда лева, с цел да подпомогне икономиката си, а България е трябвало да получи 50 милиарда лева, само че направеният от ГЕРБ проект за възобновяване в този момент се " калибрира " от служебното държавно управление.

" Кажете им, че машините не са толкоз страшни. Нека излязат и да гласоподават. Представете си да се повтори такава изборна активност като в Благоевград - 21%, от време на време 5 гласа вземат решение " шампионата ". Нека да гласоподават. Ние имаме стратегия, имаме подготвеност ", добави водачът на ГЕРБ, съобщи dir.bg. За ниската изборна интензивност в Благоевград той упрекна машинното гласоподаване, поради което се е стигнало до ниска изборна интензивност и до обстановката, в която 6 хиляди души избират кмет за 60-хиляден град.

Бившият министър председател предизвести за осъществяването и на  " огромен демоничен проект ". След снимките с шкафчето, в този момент проектът щял да продължи с машините за гласоподаване. " Президентът Мадуро завоюва с помощта на машините, които са в България. Същите машини и милиони венецуелци се изнесоха небогати. В момента кодовете и машините са в ръцете на тези хора - Алехандро от Венецуела е делегат на Мадуро да помогне на сътрудника си Радев. Защо в цяла Европа няма такива машини? В Германия са неразрешени, а ние с министър Бойко Рашков ще вършим почтени избори``, сподели Борисов и заключи, че този път изборите ще са манипулирани. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР