След като Германия си гарантира участие на Мондиал 2018, всички

...
След като Германия си гарантира участие на Мондиал 2018, всички
Коментари Харесай

Льов знае как Германия може да защити титлата си

След като Германия си подсигурява присъединяване на Мондиал 2018, всички в страната към този момент стартират да приказват за отбраната на купата. Селекционерът Йоахим Льов е наясно, че това е задачата пред него.

“Това ще бъде най-трудният ни шампионат до момента - разяснява експертът. - Ще ни бъде по-тежко, тъй като всеки различен може единствено да завоюва. Това значи, че с цел да повторим триумфа си от Бразилия, ще би трябвало да бъде сполучливи като колектив. През 2014 година стигнахме до трофея без нито една огромна звезда в редиците си. Триумфирахме с отборна игра, за която спомогна всеки един играч. Това би трябвало да сторим и през идващото лято.
#Löw at today's presser: " @Bernd_Leno will start in goal, Emre #Can in midfield. I'm planning on giving @LeroySane19 a go up top. " #GERAZE pic.twitter.com/nE6Zms85mu
— Germany (@DFB_Team_EN) October 7, 2017 ”

Бундестимът прегази всички свои противници в квалификациите с девет победи от девет мача, като последната беше против Северна Ирландия (3:1) в четвъртък. “Можем да сме изцяло задоволени от цикъла както като резултати, по този начин и като отношение на футболистите към играта. Независимо кой ни беше съперник, ние постигнахме претенции резултат. Това приказва добре за тима. Това приказва за концентрация”, добави Льов.

На германците им остава единствено една подготовка против Азербайджан на следващия ден в Кайзерслаутерн.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР