След като Франция се превърна в първия участник на финала

...
След като Франция се превърна в първия участник на финала
Коментари Харесай

Хърватия е на финал в Русия след обрат срещу Англия

След като Франция се трансформира в първия участник на финала на Световното първентво по футбол , Англия се виждаше като финалист, изигравайки отлични 60 минути, само че Хърватия съумя да се съвземе и да изравни за 1:1 в постоянното време, а по-късно в продълженията да стигне до скъп гол за крайния усех с 2:1. По този метод " шахматистите " за пръв път в своята история ще играят на край на Мондиал, а поколението на Модрич, Ракитич и Манджукич реализира това, което Шукер и компания не съумяха през 1998 година.
Мачът стартира чудесно за Англия, откакто още в 5` Трипиър извърши съвършен директен свободен удар и даде задатък на " трите лъва ". До края на полувремето поданиците на Кралицата бяха цялостни господари на терена, само че изпуснаха няколко страхотни положения и бяха осъдени през вторите 45 минути.
В 68` при центриране на Върсалко в наказателното поле Уокър изпусна Перишич и крилото с крайник вкара за 1:1. Последва и греда на звездата на Интер, който можеше да реши всичко, само че в последна сметка двата отбора влязоха в продължения - за трети път за Хърватия и за втори за Англия.
В продълженията Англия натисна в първите 15 минути, само че при вторите " трите лъва " сбъркаха съдбовно. Уокър не съумя да почисти добре топката, а Перишич съумя да играе с глава и с тил изведе Манджукич самичък против вратаря - удар и 2:1.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР