След като фолкпевицата Емилия публично призна, че е много влюбена

...
След като фолкпевицата Емилия публично призна, че е много влюбена
Коментари Харесай

ЕКСКЛУЗИВНО! Първи СНИМКИ на жената, от която Емилия отне богатия бизнесмен Жорж Башур…

След като фолкпевицата Емилия обществено призна, че е доста влюбена в предприемача Жорж Башур, разумно изникна въпросът коя е била дамата до новото гадже на някогашната на Коко.

В изявлението си пред Мон Дьо изпълнителката бе безапелационна, че двамата със настоящия си обичан се познават от дълго време, само че не са могли дадат израз на пристрастеността си, тъй като по това време са били обвързани. И в случай че за мъжа на Емилия Коко Динев се знае много, то половинката на Башур е обгърната в загадъчност.

Hotnews.bg разкри, че дамата на Жорж Башур е рускиня, родена в Москва. Блондинката е приключила Софийския университет и е познавач на лукса, който си осигурявала и благодарение на богатия си мъж. Тя цени хубавите коли и красивите дестинации за отмора.

Не не помни родната кухня и няма нищо срещу водката, а до момента в който е била женена за Башур е обикаляла светските вечерник в София. Днес обаче предприемачът към този момент ще се появява на разположение с певицата, която я измести от сърцето му.





Източник: hotnews.bg

loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР