След като депутатът от „Възраждане” Елена Гунчева дръзко напусна партията

...
След като депутатът от „Възраждане” Елена Гунчева дръзко напусна партията
Коментари Харесай

Между Пловдив и Лондон: Елена Гунчева прилича на Камила, но е по-красива

След като депутатът от „ Възраждане” Елена Гунчева смело напусна партията и се завъртя в центъра на политическата конспирация, нейни сътрудници уловиха любопитна аналогия. Бунтарката, осмелила се да се опълчи на Костадин Костадинов беше съпоставена със скандалната аристократка и втора брачна половинка на принц Чарлз – Камила. Вярно е, че Елена е от Пловдив, а Камила от Лондон, само че в тази ситуация това няма значение.

„ Колежката доста наподобява на херцогинята, даже на моменти изражението й е същото - сдържано недоволно и своенравно, само че пък излъчва увереност”, разясниха наблюдателните политици.

Гунчева в действителност има сходна визия с херцогинята на Корнуол, макар че е с повече от 20 години по-млада. Въпреки разликата, тя прилича благородната личност на по-зрели години, тъй като Паркър-Боулс не наподобява на себе си в зората на младостта си, преди 30-40 години. Сега Елена е на 51, а Камила на 74.

Колегите на Гунчева направиха и по-интересно съпоставяне – че в действителност самостоятелната към този момент депутатка си наподобява ненапълно и по манталитет със свободолюбивата Камила.



На 24 юни Гунчева напусна „ Възраждане” с гръм и тропот като отсече, че си потегля поради Костадинов, който неведнъж упражнявал напън по какъв начин да се гласоподава, некомпетентността на хора в партията и неналичието на съдействие с гражданските организации.

Името на юристката нашумя, след нейна обява през март 2022 година, в която тя показа вярата си Русия да бомбардира с „ високоточкови “ оръжия българския Министерски съвет, в случай че България изпрати оръжие на Украйна. Изказването й бе жигосано освен от шефа на родния парламент, само че и от посланиците на 35 страни.

Макар и не в политически проект - Камила Паркър Боулс е известна с много съдбоносен манталитет и не на вятъра я дефинират като костелив орех – поради връзката си с принц Чарлз тя без съмнение напусна брачна половинка си Андрю, макар, че имаше две деца от него (Том и Лора), с цел да продължи любовната спекулация с престолонаследника, до момента в който той към момента бе брачен партньор на Даяна Спенсър. В последна сметка аристократката със синя кръв съумя да се омъжи за принца няколко години по-късно, а в последно време върви със смели крачки към кралската корона.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР