“След като държава няма, няма управляващи. Това не е никаква

...
“След като държава няма, няма управляващи. Това не е никаква
Коментари Харесай

Председателят на “Защита”: Ако министрите не вземат отношение, ще ги разкараме от кабинетите

“След като страна няма, няма ръководещи. Това не е никаква смяна, а съсипия. Ива ред хората да си кажат думата. Можем да поемем ангажимент, че в случай че в идващите две седмици не вземат (министрите от държавното управление - бел. ред.) никакво отношение по проблемите, които слагаме, доста бързо ще ги разкараме насреща от кабинетите”.

Това съобщи ръководителят на народен профсъюз “Защита” Красимир Митов.

Според него повишението на цените на горивата се дължи на далавера на пазара.

“Трябва да упражнят надзор, с цел да имаме естествени цени. Онзи ден се сътвори блъсканица. Цената на $ и цената на петрола беше една и съща предходния ден, а цената се увеличи с 40 стотинки - това е неприемливо. Днес към този момент цената е безобразна и на интернационалния пазар - доближи 130 $. Нас ни чака цена сред 4 и 5 лева”, добави той.

Исканията на Национален профсъюз “Защита “ са да се създаде, подложи на публично разискване проект за справяне с енергийната, обществената и филантропичната рецесия в Република България, както и да се включат в деяние компесаторни механизми за понижаване на удара върха виталното ниво на популацията

Председателят на “Защита” добави, че би трябвало да се даде ясна информация на обществото за наличните в страната хранителни, енергийни и бюджетни запаси и проектите за тяхното прилагане.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР