След като Блага разбира че баща й има връзка с

...
След като Блага разбира че баща й има връзка с
Коментари Харесай

Краят на една голяма любов идва в новия епизод на “Не така,брат“

След като Блага схваща че татко й има връзка с учителката по музика Велева , тя е съкрушена. Разкриването на огромната загадка, обвързвана с татко й, кара Блага да вземе съдбовно решение. Тя се отхвърля от най-голямата си обич в живота – музиката. Ще има ли храброст в действителност да се откъсне от това, което най-силно обича и дали нейният обичан Мишо ще успее да я разубеди? Предстои да разберем в новия епизод на

След като Блага разкрива романса сред татко си и В елева , наред с отхвърли й да се занимава повече с музика, тя публично поставя край и на всички забрани, свързани с приятеля й Мишо, които татко й е налагал с месеци. Притеснен от обстановката, нейният татко и преподавател по физическо Дочев, организира къс информативен курс на младата двойка на тематика „ Какви са вероятните последствия от скъсяването на дистанцията “.
 Дочев Мишо и Блага NOVA
За Велева и Дочев също предстоят тежки времена. Едно от тестванията пред тях е да обяснят на Блага, че в любовта им няма нищо неприятно. Докато се борят с това предизвикателство, Велева намира съперничка в лицето на учителката по философия Тодорова, което ще докара до нови комични обстановки.
 Велева NOVA
Докато някои се борят да запазят любовта си, братът на Мишо – Дидо, влиза в ново амплоа. Той започва курс за свалячи, в който показва съществени тактики и трикове за съкращаване на дистанцията и подчинение на женските сърца

Кои ще са отличниците в курса на Дидо? Ще повлияе ли Мишо върху съдбовното решение на Блага? Как ще се развие съревнованието сред Велева и Тодорова? Отговорите на тези въпроси се крият в новия епизод на първо във.

Може да следите   всяка сряда във.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР