Принцът на Уелс не позволи на безмилостните дъждове да повлияят

...
Принцът на Уелс не позволи на безмилостните дъждове да повлияят
Коментари Харесай

Кралските фенове казват, че принц Уилям „е точно като Даяна“ в клип за градинско парти на Бъкингамския дворец

Принцът на Уелс не разреши на безмилостните дъждове да повлияят на удоволствието му от градинско празненство с братовчедите му в Бъкингамския замък – в действителност, неговите усмивки и добрина му завоюваха най-големия комплимент от всички.

В клип от @theroyalwatcher2 може да се види по какъв начин принц Уилям се държи радостно с гостите на събитието, което провежда за татко си, крал Чарлз III. В горната част на видеото написа: „ Принц Уилям е хазаин на градинско празненство в Бъкингамския замък дружно със своите братовчеди “, в това число принцесите Беатрис и Юджини и Зара, която участва със брачна половинка си Майк Тиндал.

В проява на поддръжка за крал Чарлз, принцът на Уелс се появи за първи път през лятото в двореца, облечен в цилиндър и утринен костюм.

Уилям можеше да бъде забелязан да се ръкува и да се смесва с хората, да си пишат, а Tindalls прекарваха огромна част от времето си на празненството в чат с членове на публиката, които обезверено желаеха да надникнат в кралските особи.

Много от тях...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР