След като бе уличен в грозна шашма, амбициозният репортер се

...
След като бе уличен в грозна шашма, амбициозният репортер се
Коментари Харесай

Лъжливият репортер на Господарите забрави за позора и се пусна в живота


След като бе махленски в грозна шашма, амбициозният кореспондент се покри от света. Негови другари рапортуваха, че го е налегнала меланхолия и не желае да се сблъсква със света.

Наш кореспондент го засече да чества Новата година в известна дискотека в Студентски град. Митко бе в мъжка компания, само че по изражението му към момента бе отпечатано унижението, на което е подложен напоследък. Не пропусна опция да отскочи до масата на Борис Дали, който същата вечер имаше присъединяване в заведението.

Неговите другари се веселяха, до момента в който той не се усещаше комфортно при такава навалица. Непрекъснато се оглеждаше с възприятието, че всички очи са вперени в него и го упрекват за постъпката му.

Припомняме, че Димитър Върбанов бе позорно отхвърлен от „ Господари на ефира”, откакто симулира нахлуване върху себе си. Нахаканият кореспондент се опита да стане прочут с версията, че при опит да снима репортаж в склад за хранителни артикули във Велико Търново е хвърлен върху бетонова площадка. В разследване получил пострадвания по ръцете и главата, поради което беше настанен в Спешното поделение във Велико Търново.

Кадри от охранителните камери във въпросния склад, публикувани в Yotube, демонстрират по какъв начин Върбанов самичък пада на земята, след което оператора от екипа му стартира да го снима. Репортерът остава на земята за известно време, подпрян на лакът и приказва пред камерата на сътрудника си. Впоследствие той ляга по тил, а операторът му звъни по телефона. Накрая на мястото идват двама служители на реда.

Междувременно от предаването „ Господари на ефира”, което е външна продукция на Нова телевизия, оповестиха, че Димитър Върбанов е освободен. Въпреки че екипът на предаването декларира, че „ нито „ Господари на ефира”, нито Димитър Върбанов са твърдели, че той е бил обичай по време на следствие в склад за хранителни стоки”, в известието се показва, че го освобождават „ поради съзнателния или не опит на репортера да подведе обществеността”.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР