След като Андреа Банда Банда предизвика мощна вълна от възмущение

...
След като Андреа Банда Банда предизвика мощна вълна от възмущение
Коментари Харесай

Андреа Банда в БНТ само до юни

След като Андреа Банда Банда провокира мощна вълна от отвращение с първата си поява в ефира на Българска национална телевизия като водеща на „ Вечерното шоу “, от медията побързаха да успокоят, че тя няма да е дълго време на екран. Закачливата брюнетка с детско държание си потегля и предаването ще търси следващото си лице с вярата този път да се получи химията му със феновете. 

 

Запознати издават, че Андреа Банда е сключила контракт с Българска национална телевизия единствено за 20 излъчвания и към този момент е снимала няколко от тях. Те по този начин или другояче би трябвало да видят бял свят, поради обстоятелството, че са платени. Тя ще снима оставащите епизоди на порции от по няколко дневно, само че след 20-то издание ще си вземе сбогом с екипа. След това предаването ще излезе в лятна почивка, а от есента ще има нов водещ.

 

Макар Андреа Банда, която макар 33-годишната си възраст се държи пред камерите като гневна тийнейджърка, пробвайки се да убеди всички, че това държание е занимателно, таи вяра да остане по-дълго в народен ефир. Въпреки откритите й мераци да е звезда и търсенето на известност, от Българска национална телевизия са безапелационни, че е най-добре занапред да се приготви душевен, че 20-ият й ефир ще е финален.

 

Тя оправда несъответстващото си държание в първите две излъчвания с това, че е от младото потомство и по-възрастните фенове не схващат хумора й. по-късно, въпреки и с половин уста акцентира, че била изцяло безупречна в работата си, а причина за неуспеха й била нейната нерешителност.

Инфо: Уикенд

Тагове: Андреа Банда Банда БНТ „ Вечерното шоу “
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР