След изявите на Делян вчера при смутената Ризова, и на

...
След изявите на Делян вчера при смутената Ризова, и на
Коментари Харесай

Василев: Да наричаш Радев българоубиец, след 12 години управление и колабирала здравна система, издава ментално разстройство

" След изявите на Делян през вчерашния ден при " смутената " Ризова, и на Борисов, който назова Радев българоубиец, са преминати всички граници, мислими и немислими, в човешкото възпитание и политическия морал.

ГЕРБ залага ориста на всички свои членове и управителни фрагменти на картата на спасението на Борисов. Партията е минала в режим война, и там всяко закононарушение против съвестта и всяко словоблудство е целесъобразно.
 Борисов: Румен Радев към този момент може да се назова българоубиец Борисов: Румен Радев към този момент може да се назова българоубиец
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов разяснява последните данни, свързани с разпространяването на ковид у нас и брифинга на здравните вл...

Групов когнитивен дисонанс, когато самите те не могат да съвместят познанието за стореното от самите тях с потребността от вътрешно единодушие и естетика. За това бягат във виртуален свят, в който Бойко е смелчага, а Делян е жертва.

Да наричаш Радев българоубиец, след 12 години ръководство и колабирала здравна система, издава ментално разстройство, опит за финален и обезверен взлом с едничката вяра ГЕРБ да се върне на власт, с цел да избави от правораздаване Борисов и с цел да му резервира откраднатите пари ", написа някогашният посланик.

" Не се заблуждавайте, за банкянския Мефистофел живот без власт, без пари, без независимост е невъобразим. Той си спомня дните на Живков в пандиза и под арест и това не му дава да мигне.

Цялата предизборна борба е в името на спасението на водача, тъй като осъзнават, че в случай че останат отвън властта е въпрос на малко време да падне и последната бариера - Гешев. И тогава " царят е гол ", а ГЕРБ се разпада. Високите проценти сега се дължат на военна готовност и лоялността/страха от Вожда, само че те не могат да произведат власт.
 За Деня на националните будители: Румен Радев има вяра, че българите са се събудили За Деня на националните будители: Румен Радев има вяра, че българите са се събудили
Миналата година доживяхме огромното национално пробуждане. България се трансформира, търси нови хрумвания, разисква нови решения. Това сподели президентът...

На фона на последните изяви на ГЕРБ отбраната от страна на Радев на схемите на Борисов и Добрев в енергетиката е освен неморална, само че и самоубийствена. Той си мисли, че може да открадне лоялността на няколко шефове, назначени от ГЕРБ, само че това ще е до първия завой на ориста, в която те видят че Борисов се връща на власт или персонално или най-вероятно през проксита в схемата ГЕРБ,ДПС, Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ.

Изобщо Румен Радев прави поредност от неточности в съжденията, в цели и най-голямата от тях, че не схваща че сме във война. За да се спре Борисов, би трябвало да се изолираш от взаимозависимост от Кремъл, най-малко от най-острите форми. Идеята, че просто ще изместиш банкянския и Пеевски във политическите и финансови потоци с Москва, е във висша степен наивна. А частта, в която се предава доверието на протестните партии, е аморална. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР