След известно отсъствие ето я и новата доза парчета и

...
След известно отсъствие ето я и новата доза парчета и
Коментари Харесай

Дженифър Анистън и Рийз Уидърспуун във война извън ефир и още

След известно неявяване ето я и новата доза части и филмови откъси (от последните две седмици и половина), на които ние натиснахме Play ► и заслужиха място в. Пуснете си ги и вие!

МУЗИКА

Най-доброто следва



Почакахме си повече от нормалните три години за нов албум от OneRepublic , само че “Human” към този момент е тук дружно с шестия сингъл “Someday” . Раян Тедър и компания още веднъж знаят по какъв начин да излеят в музика човешкото блуждаене, потребността от кей и вярата в по-добрите бъдещи дни . И в случай че скоро не ви се обрисуват дни край морето, насладете се на гледките от видеото към песента.

Последни стремежи



Какво бихте създали, в случай че до края на света остават 24 часа? Да сбъднете някоя фантазия и да рискувате всичко като за последно - това е сюжетът в клипа към новото парче на Ела Хендерсън , което в действителност ни припомня да не оставяме значимите неща за последно. “Risk It All” е колаборация с електронното дуо Just Kiddin и групата, която смесва хаус с госпел - House Gospel Choir . Силно се надяваме песента да е знак за иден втори албум на слънчевата британка, която издаде дебютната си музикална сбирка през 2014 година

Лекотата на битието



Още едно дълго чакано музикално завръщане този сезон слушаме от Натали Имбрулия . Шестият студиен албум на 46-годишната австралийка е озаглавен “Firebird” и излиза в края на септември. Третият следващ сингъл от него - “On My Way” , споделя за насладата от живота и мъдростта, която идва с годините.

Мечтите не лъжат



Новата екранизация на „ Пепеляшка “ излиза в платформата Amazon Prime на 3 септември (). Освен че влиза в облика на героинята, за мюзикъла Камила Кабейо записа и цялостен албум с кавъри на известни части, които влизат в лентата. Единственото авторско парче на певицата тук е “Million To One “ , която получи и публично видео. Ако сте очаквали в текста думи за принцове и търсене на обич, ще се разочаровате – песента е за преследването на фантазиите , което е и в основата на новия кино прочит.

Поезия в алено



Групата на поета и създател в Edna има нова ария. Година след последното си заглавие в този момент на Erase The Poems в този момент бандата показва “The Voice of Desire” – заразително рок парче, в която основен воин е любовта, която трансформира светове. Към музикантите Виктор, Георги и Борислав още веднъж се причислява Росен с текст и вокали , до момента в който аранжиментът е на Таш (Jeremy?). Огненият клип режисира Владимир Вълчанов, а в фрагментите виждаме актьорите Димитър Николов и Ивета Маринова .

КИНО

Нов прочит



Сред акцентите в програмата на HBO този сезон е сериалът „ Сцени от един фамилен живот “ по класиката на Ингмар Бергман от 1973 година Мариане и Йохан тук са Мира и Джонатан , а Джесика Частейн и Оскар Айзък описват историята за обич и мраза, брак и бракоразвод през призмата на модерна американска двойка. Първият от петте епизода, дело на Хагай Леви (създател на сериала „ Аферата “), можем да гледаме у нас от 13 септември.

Втори късмет



Само две седмици остават до втория сезон на „ Сутрешен блок “ ! В функциите на водещите Алекс Леви и Брадли Джаксън още веднъж влизат надлежно Дженифър Анистън и Рийз Уидърспуун , които не престават комплицираното си партньорство пред камерата. След като Алекс се отдръпва непринудено от работата, шефовете ѝ съумяват да я убедят да се върне, само че рецесиите в малкия екран не престават . Обвинения в расизъм и разногласия за персоналната истина на двете журналистки заплашват канала и раздират връзките посред им . Дали тяхното другарство ще устои на провокациите, ще разберем от 17 септември по Apple TV+.

Един финален път



Най-дълго отлаганата кино премиера е напът да се състои напълно скоро! „ Смъртта може да изчака “ би трябвало да излезе по кината у нас на 8 октомври, съвсем две години след първичната планувана дата през ноември 2019 година, изместена и анулирана след това поради пандемията от ковид. В последния филм за Джеймс Бонд с присъединяване на Даниел Крейг откриваме отдръпналия се Агент 007 в Ямайка. Той обаче е измъкнат от спокойния живот, с цел да избави рискова технология от ръцете на злодея Люцифер Сафин, търсещ възмездие.

Спасение дебне отвред



В “The Starling” откриваме Мелиса Маккарти в една от дребното ѝ трагични функции. Героинята ѝ Лили изгубва бебето си, а поради контузията бащата на детето постъпва в психиатрична клиника. Изправена сама пред болката, един ден Лили се сблъсква със скорец , който отхвърля да напусне градината ѝ. Неканеният гостенин дава начало на ненадейно прочувствено пътешестване в живота на фамилията , което ще откри сили да преоткрие живота. Ако сте пропуснали кърпички за филмовия откъс, то най-малко си пригответе за премиерата му в Netflix на 24 септември.

И машините имат сърце



Ново европейско заглавие, за което ще дебнем в програмата на идните фестивали у нас, е „ Аз съм твоя мъж “ ( “Ich Bin Dein Mensch”). Сюжетът ни среща с Алма (Марен Егерт) – академик, който би трябвало да напише оценка за робот, основан да бъде идеалния сътрудник съгласно персоналния мъжки блян на всяка дама . Том (Дан Стивънс) би трябвало да въплъщава съвършената половинка за Алма, която обаче го третира само като робот . Филмът на Мария Шрадер наподобява по едно и също време занимателен и образован с тематиките за актуалната обич и човешките потребности.

ОЩЕ

Италианска спекулация



През последните дни всички приказват за събитията на Dolce&Gabbana във Венеция . Въпреки свадите към марката през последните години, не може да се отхвърли, че за първия си театър креативното дуо е избрало едно от най-живописните места, които можем да си представим за ревю – площад Сан Марко. Пристигането на моделите с гондоли, звездните посетители и облеклата, въодушевени от сантименталния град , са все детайли, които трансформират шоуто в едно от най-запомнящите се моменти в модата за тази година.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР