След извършените му днес изследвания, арменският президент Армен Саркисян се

...
След извършените му днес изследвания, арменският президент Армен Саркисян се
Коментари Харесай

След като беше изследван, арменският президент се върна на работа

След осъществените му през днешния ден проучвания, арменският президент Армен Саркисян се върна към нормалния си режим на работа, заяви неговата пресслужба, представена от ТАСС.

Ройтерс съобщи по-рано, че през днешния ден Саркисян е бил признат в болница със сърдечна непълнота и се лекува.

От канцеларията на арменския президент споделиха, че той е подложен на проучвания в медицинския център " Астхик " след зародили затруднения, провокирани от зараза с ковид. Според източници от президентската администрация, Саркисян е почувствал " леко неразположение " и " евентуално няма да бъде приет в болница ".

На 5 януари от пресслужбата на арменския президент оповестиха, че той е дал позитивен тест за ковид, откакто посрещнал Нова година в Лондон със фамилията си. Саркисян се върна в Армения през февруари и продължи лекуването си в домашни условия.

За на следващия ден арменският президент планираше съвещания с премиера Никол Пашинян и водещите политически сили за намиране на излаз от политическата рецесия в страната. Засега Пашинян не е дал отговор на поканата на Саркисян. Опозиционното обединяване " Движение за избавление на родината " е приело да взе участие в консултациите, при изискване че на тях ще бъде разисквана пътна карта за оставката на премиера.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР