След изтичането на тези четиридесет дни материалната жизнена сила на

...
След изтичането на тези четиридесет дни материалната жизнена сила на
Коментари Харесай

Вечната Истина! Ето Какво Се Случва 40 Дни След Смъртта На Човек. Не Случайно В Традициите Се Отбелязва

След приключването на тези четиридесет дни материалната витална мощ на мъртвия се разпада и изчезва.

Когато отмине всичко това душата се концентрира в дребната светеща точка, която вижда. Тази точка придобива по-големи или по-малки размери, взависимост от духовното развиване на индивида.

Пред душата се разкриват спомените за всички предходни нейни превъплъщения. Тя минава през положенията на тези персони и се изкачва в равнище на характерност.

Пороците се изтриват от паметта, само че нечистите наслоявания ще провокират премеждия. Душата ще изпитва тежест и непрекъснат горящ позор, тъй като ще осъзнае добре своите неточности. В това положение вътрешността на душата е открита за наблюдаване от всички, които се намират в сходно състояние. Душите знаят всичко една за друга.

Най-големи премеждия ще изпитва онази душа, която е била най-силно привързана към плътските потребности и изкушения. Тези стремежи се резервират, а опцията за удовлетворяването им е невъзможна.

Намирането на ново човешко тяло от време на време лишава дълго време. Душите се движат на всички места по земното кълбо и са способни незабавно да се реалокират от една точка до друга. Те виждат и чуват всичко, само че не могат да създадат безусловно нищо.

Ако душите са запазили способността си да се развиват ще чакат за нова плът. В противоположен случай обаче те отиват в парадайса, а отпадналите – в пъкъла./zajenata.bg
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР