След изненадващата и нелепа целувка, която Емрах лепна миналата седмица

...
След изненадващата и нелепа целувка, която Емрах лепна миналата седмица
Коментари Харесай

Емрах и Веси продължават да се състезават заедно

След изненадващата и нелепа целувка, която Емрах лепна предходната седмица на партньорката си в танцовото съревнование „ Денсинг Старс “ – Веси, тя попари мераците му. За феновете стана ясно, че спонтанната демонстрация на фамилиарност по никакъв начин не й е била приятна. Тя освен изглеждаше смутена, а и раздразнена, само че дребният наследник на Тони Стораро явно не го е забелязал или най-малко се прави на две и половина.

 

Той продължава да упорства, че посред им има освен това от професионално партньорство, даже и откакто Веси посочи още на идната подготовка връзките им и сложи ясни граници в тях. Мълвата в попфолк средите носи, че даже и откакто изтърпя неловката тирада от театралната си партньорка пред камерите, младият артист не се е отказал от желанията си към нея. Нещо повече – Емрах бил уверен, че благосклонностите са взаимни  в някакъв миг Веси ще се поддаде на чара му.

„ Бих желала да разгранича театралното от действителността. И да кажа, че нашите връзки би трябвало да останат напълно работни “, показа Веси, а след това сама пред камерите на „ Денсинг Старс “ сподели, че по време на последния й танц с Емрах се е случило нещо, което е прескочило персоналните й граници. Отношенията й с артиста били чисто професионални.

„ Очаквам от теб да имаш моето почитание като експерт, като възпитател, който ти оказва помощ да се развиваш “, сподели още Веси, при което Емрах възкликна: Това за к’во го казваш въобще? “. „ Защото е значимо! “, посочи партньорката му.

 

След това Емрах съобщи пред камерите, че не счита, че има защо да се извинява. Даже отначало настоя: „ Доста хора виждат химията сред нас, за което не съм и изумен. То си проличава от километри, само че като цяло аз съм пристигнал да спечелвам, не да се опознавам с някой “.

 

Предстои да стане ясно дали в действителност е по този начин, още повече, че Веси бе безапелационна в позицията си.

„ Това, което вършим е извънредно мъчно. Аз поставих големи старания, с цел да се сработим до този миг в предаването и няма да оставя някакво малко комплициране да попречи на нашата работа дружно “, сподели Веси.

 

След като се показаха със стрийт фюжън на сцената на шоуто, Емрах се задоволи единствено с прегръдка от партньорката си. Освен това получи най-вече похвали от журито.

Автор: Уикенд

 

 

 

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР