След излъчването на предаването "Бареков и Байрактаров без цензура" в

...
След излъчването на предаването "Бареков и Байрактаров без цензура" в
Коментари Харесай

Ексклузивно! Режат кабели и премахват кабелна мрежа на СКАТ в Бургас след предаване на Бареков и Байрактаров!

След излъчването на предаването "Бареков и Байрактаров без цензура " в Бургас стартира премахването на противозаконна кабелна мрежа на СКАТ. От свои източници BNews разбра, че главната причина е изнесената информация за противозаконни градежи на компании, благосъстоятелност на вицепремиера Валери Симеонов.

Припомняме, че първият журналистически материал на Димитър Байрактаров в предаването приключва с надписите "следва продължение ". На ГЕРБ към този момент им било писнало да си затварят очите за противозаконните въздушни кабели на СКАТ и са почнали премахването им, което е било спряно през 2014 година поради поддръжката на Патриотичния фронт за държавното управление на Борисов-2.

Тези дейности на община Бургас са и съображение да се счита, че ръководещата коалиция е пред разпад. Неадекватното държание на Симеонов нанася съществени вреди върху имиджа на ГЕРБ, а в това време от ден на ден стартират да излизат обстоятелства за корист с власт от страна на Симеонов.

Точно подобен образец бе излъчен в предаването на Бареков и Байрактаров, където се оказа, че компания на Валери Симеонов освен, че не е премахнала противозаконна пристройка на хотел, само че даже е достроила противозаконния градеж.

BNews ще продължи да следи тематиката.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР