След изключително успешната коледна акция в Септемврийска община сега

...
След изключително успешната коледна акция  в Септемврийска община сега
Коментари Харесай

Великденска акция Бъди Човек започна в Септември

След извънредно сполучливата коледна акция " " в Септемврийска община в този момент доброволци започнаха и сходна за Великден. Това заяви в обществените мрежи Магдалена Йоцова, която към този момент няколко години сплотява хора с огромни сърца към идеята да оказват помощ на небогати, и то освен в навечерието на празници.

Вече е известно и по какъв начин ще протече събитието. Ето програмата, както е показана в обръщението на Магдалена Йоцова:

" Бъди Човек " 2021
1. Официално благотворителният футболен шампионат ще се организира на 30.04 - 01.05 ( петък и събота) навън като се съблюдават всички ограничения. Записването на тимовете може да стане посредством персонално известие към всеки от уредниците. Правилата още веднъж са както всяка година- всеки тим се състои от 6 индивида като минималната такса на участник е 5лв. При спомагателни въпроси може да се свързвате с нас когато и да е. На самия шампионат също ще има кутия, в която могат да се оставят парични средства.
2. ВЕЛИНДЕНСКИ БАЗАР
На мястото, на което ще се организира шампионатът, ще има и непретенциозен базар с ръчно направени хубости, както и с домашни приготвени сладости и изкушения.
За всеки, който желае да се включи с нещо за ядене, апелирам, да бъде опаковано поединично или пакетирано по настрана. За информация може да се свържете с някой от уредниците.
3. Относно всички хора, които ме попитаха за сметка, на която могат да изпращат пари - BG69STSA93000027232762 - това е моят персонален iban и ще се свържа с всеки, който е изпратил. Ще помоля хората, на които не съм писала и съм пропуснала, да ми пишат и да ме осведомят. Благодаря!
4. Ако имате някакви въпроси, може да се свържете с уредниците. След няколко дни още веднъж ще има актуализирана информация по отношение на всичко, защото сами разбирате, че в този момент организацията се случва малко по-трудно и постепенно по отношение на предходните години. Но значимото е,че се получава!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР