След изключителен гол на Иниго Мартинес и пропусната от съперника

...
След изключителен гол на Иниго Мартинес и пропусната от съперника
Коментари Харесай

Изумителен гол и пропусната дузпа при първия успех на Атлетик Б след паузата

След извънреден гол на Иниго Мартинес и пропусната от противника дузпа Атлетико Билбао пребори Бетис с 1:0 на “Сан Мамес” в среща от 30-ия кръг на испанския шампионат, с което продължава да се бори за място в Лига Европа, като изостава на 5 точки от шестата позиция. “Лъвовете” са и финалисти за Купата на страната, което има дава още една опция да завоюват мечтаната виза. Това е първата им победа след рестарта.

Мартинес заби атрактивно попадение с пета в 7-ата минута, а в 86-ата Серхио Каналес не уцели вратата от углавен удар. В добавеното време Асиер Вийялибре повтори отиграването на Мартинес от началото на дуела, само че удари греда.

За Бетис това е следващ разочароващ резултат, като тимът има единствено 2 победи в последните си 14 срещи в Ла Лига. Зоната на изпадащите е на 8 пункта разстояние, а до края остават 8 кръга.

Тимът от Севиля никога не игра едва, само че нямаше никакъв шанс. Набил Фекир стори всичко по силите си да помогне за позитивен резултат, само че или не уцелваше вратата, или стражът Унай Симон отразяваше.

В 83-ата минута следващият изстрел на Фекир като по знамение не мина голлинията, само че въпреки всичко при въпросната офанзива ВАР видя игра с ръка на Иниго Мартинес и реферът отсъди дузпа. Каналес обаче стреля над гредата.
Betis need a win to keep Rubi in a job. At least a point and he may survive for another week. They trail 0-1 at Athletic.

Minute 82: Unai Simón with a RIDICULOUS save off the line from a Fekir shot.

Minute 84: Fekir wins a penalty for Betis. Canales blazes over.

Adiós, Rubi? pic.twitter.com/lq0Cm8HeL7
— Jonas Giæver (@CheGiaevara) June 20, 2020 Ла Лига 30 кръг, събота 20 юни  Атлетик Билбао 1:0краен резулат  Реал Бетис
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР