След изказването на колегата Гуцанов, не мога да не се

...
След изказването на колегата Гуцанов, не мога да не се
Коментари Харесай

Красен Кралев: Питам се какво ДБ правят в съюз с БСП

След изявлението на сътрудника Гуцанов, не мога да не се запитам какво вършат " Демократична България " в съюз с Българска социалистическа партия. Това е една надълбоко нереформирана партия. Двойнственият миг, който от самото начало участва при тях, за мен е малко мистериозен. Не мога да си отговоря на въпроса по какъв начин при толкоз фундаментални разлики сред тях, те не престават да търсят съюзничество там.

Това разяснява някогашният министър и народен представител от ГЕРБ-СДС Красен Кралев.

" Парламентът потегли мъчно. Виждаме, че политическият нарцисизъм взима връх. Виждаме, че част от участниците демонстрират незряло политическо държание.  Трябва да се обединим към дневния ред на обществото. Ние имаме решения за всеки един проблем, само че за това би трябвало да имаме съидейници ", съобщи той.
 
Относно пътят, който би трябвало да се извърви до съставянето на постоянно държавно управление, депутатът посочи:

" Преговорите още не са почнали. Тук всеки ден е значим. Стъпка по стъпка - взимат се значими решения. Ние сме разбрали посланието на българския народ, че би трябвало да седнем да приказваме. Очевидно би трябвало да се извърви някакъв път. Ние сме подготвени и би трябвало да се вземат значими решения, тъй като дълбочината на рецесията занапред следва " и добави:

" Ние продължаваме да твърдим, че сме подготвени за диалози и протягаме ръката си. Трябва да търсим общото сред нас, а не особеното. Странно ми е щом приказваме за " хартиената " коалиция, за какво не приказваме за коалиция на " мадуровките "? Ние изрично заставаме зад позицията всеки българин да избере по какъв начин да гласоподава - на машина или на хартия. "
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР