След изиграването на финала в Шампионската лига и триумфа на

...
След изиграването на финала в Шампионската лига и триумфа на
Коментари Харесай

Реал Мадрид и Интер във втора урна на Шампионската лига

След изиграването на финала в Шампионската лига и триумфа на Манчестър Сити към този момент е ясно разпределението на поставените в първите две урни за идващото издание на шампионата. За първи път отдавна Реал Мадрид ще бъде във втора урна, което може да усложни задачата на рекордьора по трофеи в груповата фаза.

В първа урна са първенецът на Европа Манчестър Сити и спечелилият в Лига Европа Севиля. Там са още първенците на най-големите европейски шампионати - Барселона, Наполи, Байерн, Пари Сен Жермен, Бенфика и Фейенорд.

Финалистът от тазгодишното издание Интер е във втора урна, където е Реал Мадрид. Завръщащите се в Шампионската лига Манчестър Юнайтед и Арсенал също са в тази урна, както и Атлетико Мадрид, Борусия (Бортмунд), Република България Лайциг и Порто.

Милан и Лацио са в трета урна, за където сигурни са още Шахтьор, Ред Бул Залцбург и Цървена звезда. Унион (Берлин) ще направи дебют в Шампионската лига. Германският отбор е в четвърта урна дружно с френския Ланс. Все още не е ясно Нюкасъл дали ще е в трета или четвърта урна, като това зависи от това които тимове ще преодолеят плейофите, само че коефициентът на “свраките ” е много невисок, защото те не са играли в евротурнирите от 11 години.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР