След инцидента с паднала мазилка от тавана на покрития плувен

...
След инцидента с паднала мазилка от тавана на покрития плувен
Коментари Харесай

Предстои ремонт на част от тавана на плувния басейн във Враца

След случая с паднала мазилка от тавана на покрития плувен басейн, кметът Калин Каменов разпореди незабавна инспекция. Предстои компрометираната част от покрива да бъде ремонтирана от профилирана компания.

„ През уикенда покритият плувен басейн бе хазаин на съревнование по водна топка и тренировки по скокове.

Кондензът е измежду аргументите за отлепване на дребна част от мазилката. Няма потърпевши при случая, а мястото бе обезопасено.

Община Враца реагира навреме, като в границите на деня експертите ще преценяват какви строително-ремонтни действия ще подхващат “ – разяснява шефът на Оперативна програма „ Спорт и туризъм “ – Кирил Кирков.

Припомняме, че покритият плувен басейн е измежду главните обекти, който би трябвало да получи финансиране от Плана за възобновяване и резистентност в размер на над 2 млн. лева за повсеместен ремонт. Към момента локалната администрация не разполага с сходни средства, като това е повода да се правят периодически настоящи поправки на оборудването.

Успоредно с това със средства от бюджета се прави цялостното възобновяване на детския плувен басейн, който не действа повече от две десетилетия.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР