След години заедно, бившата вече съпруга на лиричния и баладичен

...
След години заедно, бившата вече съпруга на лиричния и баладичен
Коментари Харесай

Шенай Мурад шокира: Разкри какво чудовище е певецът и какво е правил с нея!

След години дружно, някогашната към този момент брачна половинка на лиричния и баладичен Орхан Мурад смъкна маската и сподели същинското му лице. Шенай Мурад, която след развода към този момент се показва като Шенай Кузева, показа, че е дала прошка на артиста всичко и му пожелава крепко ново бебе. Но е дала прошка не поради него, а поради себе си и спокойствието на душата си.

Шенай обаче не спести нито една истина и описа какво й е сторил артистът, на който тя се бе обрекла до живот. На първо място стана ясно, че не Шенай, а Орхан е изискал развода, тъй че не могат да я винят, че го е зарязала, още повече поради различен.

" Винаги съм се въртяла като пумпал към него, с цел да е той добре. Веднъж не чух благодаря или извинявай - тези думи ги няма в речника на Орхан. Тъкмо бях родила Сузи и още едвам ходех, а той ме накара да стана и да го закарам до еди къде си, да върша еди какво си. Не искаше други хора да се занимават с професионалните му задания, тъй като им нямаше религия. Товареше за всичко мен.

С мазоли и кръв по краката съм ставала и съм тръгвала още веднъж, тъй като господинът е поискал. А за признателност - той се скъса да си ляга с всяка, която му пусне, без значение каква е, без значение по какъв начин се усещам аз ", споделя потресаващите си мемоари Шенай Мурад.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР