След години на трепетно очакване и редица спекулации, хитовият сериал

...
След години на трепетно очакване и редица спекулации, хитовият сериал
Коментари Харесай

Сексът и градът се завръща

След години на трепетно очакване и редица спекулации, хитовият сериал “Сексът и градът ” се завръща с нов сезон от 10 епизода. В библията за доста дами поредност обаче няма да забележим Саманта – Ким Катрал. Това надали е изненада, за върлите почитатели на кино лентата, тъй като точно поради нея нямаше друго продължение след втория филм, носещ същото име.
Новината за продължението на историята на трите приятелки, които покоряват Ню Йорк, беше обявена персонално от Синтия Никсън. Все още не се знае на коя дата ще излезе първия епизод, само че в някои медии към този момент се приказва, че фотосите стартират напролет на 2021 година.
 Снимат продължение на Сексът и градът (ВИДЕО) Снимат продължение на " Сексът и градът " (ВИДЕО)
Сериалът " Сексът и градът " ще има своето продължение, заяви Variety. В него ще се снимат три от четирите актриси, играли в първите се...
Самата Сара Джесика Паркър разгласи новината в типичния за героинята ѝ Кари Брадшоу жанр с думите: “Не можех да не се зачудя, къде се намират в този момент? ”
Първият сезон на сериала излиза на 6 юни в далечната 1998 година и оттогава до през днешния ден е един от обичаните на нежната половина на човечеството.

Още от ШОУБИЗНЕС:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР