След години чакане, сериалът Feud на Райън Мърфи се завръща

...
След години чакане, сериалът Feud на Райън Мърфи се завръща
Коментари Харесай

Feud 2: Деми Мур, Наоми Уотс и Даян Лейн блестят в дългоочаквания сериал на Райън Мърфи

След години очакване, сериалът Feud на Райън Мърфи се завръща с втори сезон - с ударен сюжет и брилянтен актьорски състав.

Деми Мур, Наоми Уотс, Даян Лейн, Клоуи Севини и Калиста Флокхарт са " Лебедите " - действително съществувала група от всемирски дами от Ню Йорк през 60-те и 70-те, в която се " внедрява " фамозният публицист Труман Капоти.

Те са заможните съпруги, дъщери и сестри на известни политици, предприемачи и медийни магнати.

Авторът на романа " Хладнокръвно " се сприятелява с тях и им става поддръжник.

Връзката му с " лебедите ", както той ги назовава, обаче рухва поради изменничество, което е непростимо. Капоти стартира да разказва живота им в своята незавършена книга " Сбъднати молебствия ", като разкрива най-интимните им секрети в авансово оповестени фрагменти.

Скандалът е в основата на от дълго време чаканото продължение на антологията на Райън Мърфи " Feud ", а филмовият откъс за новия сезон към този момент е тук.

В ролята на Капоти влиза английският артист Том Холандър. Калиста Флокхарт се трансформира в Лий Радзивил - сестрата на Джаки Кенеди.

" Ние превърнахме Ню Йорк в столицата на света ", споделя тя в филмовия откъс. Лебедите като че ли имат всичко - любуват се на блестящия си живот, изпълнен със " секс, пари и безкрайни завършения ". Те дефинират кой може да влезе в елита и кой няма място на тяхната маса.

Наоми Уотс е в ролята на Бейб Пейли - първата, която разкрива на писателя някои от тайните на групата. Тя изброява някои от двуличията в техния кръг, като прибавя, че " даже сестра ти ще ти открадне мъжа “. Загиналият през 2023 година артист Трийт Уилиамс (известен от мюзикъла " Коса " ) също играе в сериала като нейният погрешен брачен партньор.

Деми Мур влиза в облика на дамата с най-трагичната история от " Лебедите " - Ан Удуърт.

Въпреки че е предизвестен, че даже публикуването на измислена версия на историята на „ лебедите “ ще ги нарани, Труман Капоти въпреки всичко го прави, с което провокира досегашните му приятелки да се обединят към задачата „ да го унижожат “.

Историята е основана на документалната книга на Лорънс Лиймър " Жените на Капоти ".

описваше враждата сред холивудските митове Бети Дейвис и Джоан Крофорд, като основните функции бяха поверени на Джесика Ланг и Сюзън Сарандън.

Трейлърът на Feud 2 още веднъж демонстрира Ланг, този път в друга роля - до момента в който танцува с Труман Капоти.

Първият сезон излезе още през март 2017 година и беше посрещнат с доста високи оценки на критиците.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР