След година в нелегалност одиозният министър на културата от ПП

...
След година в нелегалност одиозният министър на културата от ПП
Коментари Харесай

Просто Наско се върна на политическата арена

След година в конспиративност одиозният министър на културата от Политическа партия Атанас Атанасов, прочут като Просто Наско, още веднъж нагази в дълбоките води на политиката. Въпреки множеството кавги през късия му министерски мандат, фамозният читалищен деятел, представян като национален будител, продължава да се радва на голямото доверие на съпартийците си.

 

Неслучайно от обединението на ПП-ДБ са го показали като лидер на листата им за общински съветници в Хасково. Тук е мястото да отбележим за изпадналите в шок, че мястото му се поставя по право, защото Просто Наско е общински водач на Политическа партия в града.

 

Атанасов разяснява развеселено в типичния си жанр след внасянето на документите за регистрация, че в листата няма заряд, а стойностно наличие и побърза да се похвали, че подредбата е утвърдена от всички съдружни сътрудници, които единомислещо се съгласили той да е лидер. Предвид предходните му изяви като политик, осведомени от града имат друга версия по тематиката. Атанас Атанасов остави известност с не един и два нелепи гафа в министерския си мандат, само че мерешката на тортата бе фамозното му видеоселфи от министерския кабинет точно на рождения му ден през април, когато навърши 32 години, когато с тип на крепко напушен с трева, Просто Наско си направи селфи и запис, в който е във очевидно несъответстващо положение и със занимателен диалект, благодари на всички, поздравили го за рождения му ден. Месеци по-късно бурните реакции и разногласия дали е бил под въздействието на опиати не спираха, а опозицията употребява случая да се подиграва на фрагментите на Политическа партия нонстоп. За да тушира абсурда, министърът съобщи, че си е направил опит – желал да види какъв брой хора ще разясняват странното му видео и занапред нататък всеки петък щял да прави други клипове, в които ще приказва за просвета. Разбира се не последва нито един клип.

 

 

След рухването на кабинета на Кирил Петков, Просто Наско небрежно бе изпратен в заслужена отмора, която не бе дълга, поради обстоятелството, че година по-късно от Политическа партия още веднъж опряха до него, с цел да довършат битката си с политическата мафия.

Твърди се, че представителите на останалите партии в обединението надалеч не били очаровани от новината, че разсмелият цяла България някогашен културен министър ще е отпред на листата за общински съветници.

 

Анализите им посочили, че Атанасов е последният човек, който може да убеди хората в Хасково, че „ Промяната “ има сили да разбие олигархичния модел, владеещ общината от десетилетия. Нямало обаче по какъв начин да пречупят волята на съпредседателя на партията Асен Василев, който е отдавнашен наставник на Просто Наско.

 

След като под мощен напън предходната година Василев бе заставен да го извади от кандидат-депутатските листи, този път бил неотстъпчив. Преди да нападна общинската власт, Просто Наско побърза да опровергае пикантните клюки за себе си. От негови изявления в обществените мрежи стана ясно, че се е бракувал с дългогодишната си другарка Яна.

Инфо: Уикенд

Тагове: Атанас Атанасов Просто Наско министър на културата Асен Василев Кирил Петков Хасково общински съветник
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР