След финала на телевизионното предаване Ергенът“ голяма част от всички

...
След финала на телевизионното предаване Ергенът“ голяма част от всички
Коментари Харесай

Опасно близки: Алекс Гърдева цъфна на рождения ден на Илиян Найденов

След финала на телевизионното предаване „ Ергенът “ огромна част от всички участници се събраха дружно, с цел да отпразнуват този миг. На огромна част от фотосите можем да забележим, че Алекс и Виктор са непрекъснато дружно, тъй че победителката Виктория Капитонова към този момент не е никакъв фактор. Липсата на рускинята и Дениз Хайрула нямаше по какъв начин да остане незабелязана. 

Виж още: Разказ от първо лице: Виктор Стоянов с шокираща история за секс с компаньонка, татко му е забъркан

В столичната дискотека, в която празненството е траяло, някогашният на Джулката, с който към този момент от няколко дни са публично разведени, е чествал 29-я си рожден ден – напряко си е било двоен празник за него - свободен и благополучен. Няколко фотоси обаче напряко шокираха всички почитатели на предаването и най-много на Алекс. Илиян Найденов показа фрагменти в персоналния си профил от тази нощ с Алекс и Виктор Стоянов. На една от фотосите той и Алекс са непристойно близки и даже държат ръцете си. Двамата очевидно много са се сближили около работата, защото тя е рекламно лице за чайовете му за намаляване. 

Виж още: ТОП 5 на най-красивите гърди в България: Виж кои родни дами са с най-впечатляваща гръдна обиколка

 Като изложение под всички фотоси някогашната обич на Джулиана Гани добави: „ Партито нощес беше ужасно. Радвам се, че чествах заобиколен от доверени и потвърдени хора. Някои от тях няма да видите на фотосите, само че им благодаря, че застанаха до мен както на празника, по този начин и в компликациите обратно във времето! “ 

Виж още: Край на инфлуенсърството: Никол Бутева желае да става учителка

Надяваме се това просто да е положително другарство сред тях, тъй като таман всички се зарадваха на общите фотоси на Алекс и Виктор. Двамата несъмнено имат нещо между тях, а и наподобяват отлично дружно. 

Изображение: https://www.instagram.com/naydenov.fitness/, https://www.instagram.com/aleksandra_gardeva/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР