След европейската премиера на smart #3 на тазгодишното изложение IAA

...
След европейската премиера на smart #3 на тазгодишното изложение IAA
Коментари Харесай

smart#3: Електрическото SUV купе може да бъде поръчвано сега

След европейската премиера на smart #3 на тазгодишното ревю IAA Mobility при започване на септември, изцяло електрическото SUV купе към този момент се предлага и има за цел да раздруса премиум EV сегмента. Със своите атлетични извивки и " нос на акула ", smart #3 наподобява мощен и грациозен в това време.

Визията се добавя от необятната A-образна решетка и тънките LED фарове. Големите 19-цолови джанти допълват спортната визия, а във версията на Brabus #3 даже има 20-цолови джанти. Панорамният покрив свързва външния свят с интериора и основава привлекателна атмосфера.

Спортният екстериор е отразен и в представянето на #3: пиковата мощ варира от 200 kW при четирите линии за задвижване на задните колела до 315 kW при Brabus, поставяйки стандарти в този пазарен сегмент. Ускорението от 0-100 км/ч варира сред 5,8 секунди и 3,7 секунди според от линията. За по-малко от 30 минути #3 се зарежда от 10 до 80 % с бързо зарядно устройство и е подготвен за приложимост.

Благодарение на своя програмен продукт, smart #3 е образован сателит в всекидневието и подкрепя лидера с интуитивна екосистема за шофиране. Тя включва разнообразни системи в обсега на интелигентния Pilot Assist, като Highway Assistant (HWA) и автоматизиран помощник за паркиране (APA, от Premium). Smart #3 също има Android Auto и Apple CarPlay, които лидерът може да употребява, с цел да придвижи функционалностите и приложенията на смарт телефона на екрана на информационно-развлекателната система.

За да подсигурява, че системата е постоянно настояща, smart ползва градивна противоположна връзка и е в положение бързо да създава функционалности и да разгласява актуализации по въздуха (OTA) на къси шпации, които могат да бъдат предоставени непосредствено от потребителя и могат да бъдат заредени без посещаване на сервизния център.

Четири OTA актуализации за клиенти на smart #1 към този момент са осъществени сполучливо през 2023 година Smart #3 може да бъде поръчан от най-близкия търговски сътрудник или онлайн, а многоканалната тактика на smart подсигурява, че клиентите могат да поръчат своя автомобил по метода, по който желаят.

В допълнение към смарт #3 Brabus, #3 издание за 25-та годишнина, #3 Premium и #3 Pro+, ще има пета линия. Smart #3 Pro добавя портфолиото като базов вид за градски водачи, които търсят изключително атрактивно съответствие цена-качество. Оборудването е същото като на smart #3 Pro+, само че идва с 49 кВтч батерия и затова се разграничава във връзка с обсега. Времето за доставка на #3, който към този момент може да бъде поръчан на цена от 38 490 евро, е към шест седмици.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР