След епизода в понеделник, в който Мирела открито призна, че

...
След епизода в понеделник, в който Мирела открито призна, че
Коментари Харесай

Има ли страстни искри в „Игри на волята“? Лефтеров разкри в какви отношения са с Мани

След епизода в понеделник, в който Мирела намерено призна, че ревнува Лефтеров от Мани , всички фенове на „ Игри на волята “ започнаха с интерес да следят държанието на музиканта и физиотерапевтката.

Въпреки че са разграничени от много месеци, Мирела реши да е почтена пред камерите и разкри, че е забелязала смяна в държането и обличането на някогашния си другар , откакто Мани се причисли към тима на Безстрашните.

Танцьорката установи по какъв начин Димитър е почнал да оправя косата си по различен метод, да облича най-хубавите си ризи в Резиденцията и даже кавалерства на Мани , като ѝ дърпа стола, с цел да седне, или пък ѝ налива вино.
                             

Макар до напълно скоро самата Мирела да флиртуваше намерено с Валери , който напусна играта ненадейно след капитанска борба, очевидно „ женското мислене “, както сама го назова, не ѝ пречи да изпитва ревнивост към чаровния музикант.

► 

Самият Лефтеров пък реши да се пошегува със обстановката след излъчването на епизода и през вчерашния ден показа занимателно видео с Мани, на което двамата се прегръщат, облечени с жълтите си екипи.
                             

„ Вкарвам диска, поставям ризка - Мани ми е близка “, е написал Митко към поста си , а за конкретизиране е допълнил с няколко хаштага, че двамата са единствено другари и че това е „ подбив бе, споко “.

Дали по този начин счита и самата Мирела, не излиза наяве - 21-годишната танцьорка не е коментирала обявата, нито е споделяла нещо по тематиката в персоналния си профил, само че занапред следва да разберем дали ще има нови мотиви за ревнивост в предаването.
                             

Гледайте предаването от понеделник до петък от 21:00 по NOVA. Следете всичко за „ Игри на волята: България “ на  и  на формата!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР