След Емануела, която се сложи на танцовия си партньор Иван

...
След Емануела, която се сложи на танцовия си партньор Иван
Коментари Харесай

Не искала целувката ли: А от чии устни е червилото по шията на Емрах Стораро?!

След Емануела, която се постави на танцовия си сътрудник Иван Карастоянов, с което разлюти брачната половинка му и го принуди да офейка от " Денсинг старс ", друга двойка сътвори невъобразим цирк нощес. Да, несъмнено, че приказваме за Емрах Стораро и Веселина Данева, чиято буйна целувка на финала на танца повиши внезапно градусите в студиото.

Историята я знам всички - Емрах съобщи желанието си да целуне Веси още на подготовките пред камерите, а тя го парира като изясни, че в танците може да има пристрастеност, огън, химия и всичко останало, само че до същински целувки не се стига. Е, стигна се...

След като устните на Емрах се впиха в тези на Весито, всички всеобщо започнаха да разискват по какъв начин тя била потресена, по какъв начин била унижена и гневна от своеволието на дребния наследник на Тони Стораро.

Лицето на Данева сякаш изглеждало афектирано, даже погнусено, само че тя философски се опитвала да се сдържи и да се усмихва, в името на шоуто. Дрън-дрън-ярина! Пълни нелепости! Ще попитате за какво? Ами, я погледнете добре шията на Емрах Стораро и вижте яркия отпечатък от червило по нея! От аероплан се вижда, че това са устни, които са били непринудено сложени на врата му. От кого - считаме, че е ясно, а то и няма от кого различен, с изключение на от самата Веси.

Следователно, щом танцьорката си разрешава да го лигави по шията, то значи, че най-малкото възприятие, което изпитва към него, е злост, нали?!

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Тони Стораро емрах стораро Веселина Данева Емрах Стораро и Веселина Данева Денсинг старс
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР