След двата си грандиозни провала Дякон Левски“ и Ботев“ може

...
След двата си грандиозни провала Дякон Левски“ и Ботев“ може
Коментари Харесай

Край с Максим Генчев! Кариерата му приключи безславно като филма му „Ботев“

След двата си грандиозни неуспеха „ Дякон Левски “ и „ Ботев “ може да се каже, че огромното кино за Максим Генчев завърши. Критиките към режисьора са толкоз огромни, че към този момент малко на брой са тези, които биха рискували, като влагат в негов филм.

Говори се, че след последната му издънка с „ Ботев “ вложителите внезапно са се отдръпнали от Генчев. Вече никой не желал да работи с него.

В момента Максим приготвя нов исторически филм и той още веднъж е от онази ера, на 19-ти век. Заглавието му е „ Караджата “ и е отдаден на Стефан Караджа.

На всичкото от горната страна режисьорът продължава да става за смях и отвън киното. Нелепите му изявления от ден на ден отблъскват народа от него и го срамят.

Преди няколко дни да вземем за пример Максим „ оплю “ Джон Малкович, който е утвърден по целия свят. Каза, че не ставал за спектакъл и не бил нищо изключително като артист. Той не би го наел за собствен филм.

Да се чуди човек по какъв начин 68-годишен мъж може да се държи като 18-годишен младеж и да приказва първото, което му пристигна мислено. Най-лошото при Максим Генчев е, че той не търпи никаква рецензия и когато някой го нападна за филмите му, става нападателен и даже наскърбява.

Преди 8 години, откакто излезе „ Дякон Левски “, беше посетител в студиото на „ Преди обед “ по БТВ и сподели в прав текст на Сашо Кадиев „ ти не си българин, не разбираш от български национализъм “. Водещият се обиди, тъй като фактически има малко албанска кръв, само че постоянно се е имал за изцяло чист българин.

Кариерата като режисьор на Максим Генчев върви към цялостен провал. Досега филмите му се отличиха с посредствена актьорска игра и исторически грешки.

Източник: Crimesbg.com
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР